Zaalvoetballers Excelsior31 verliezen van Gonemo

Vrijdagavond 25 september hebben de zaalvoetballers een 5-1 nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen Gonemo in Winterswijk. Na een ruststand van 2-1 zag het er nog hoopgevend uit, maar door individuele fouten, kon Gonemo uitlopen naar een ruime overwinning.

Door afwezigheid van John Lubbers (werk), Rene Dangremond, (knieblessure) en Ruud Kreijkes (bruiloft) was de selectie van Excelsior aangevuld met talentvolle spelers uit het tweede. Wim Brinks, Harmen Baan, Andries Slagman en Hans Voortman maakten hun debuut in de eerste divisie en deden het allen zeer verdienstelijk.

In de eerste helft creëerde Excelsior een groot aantal kansen, maar kwam het slechts een maal tot scoren. Net zoals in de eerste wedstrijd was het Arsenin Rodriguez die tot scoren kwam. Gonemo scoorde echter twee keer, waardoor er met een kleine achterstand werd gerust.

Na rust werd met gedoseerd aanvalsspel getracht de gelijkmaker te forceren. Alidus ter Harmsel werd door de keeper van Gonemo ten val gebracht, maar een gele kaart bleef achterwege.

Gonemo strafte vervolgens individuele fouten van Excelsior genadeloos af en Excelsior bleef dotten van kansen missen, waardoor de eindstand 5-1 werd.

Al met al een geflatteerde uitslag in een wedstrijd die toch aanknopingspunten gaf en een leerzame avond voor de talentvolle spelers uit de tweede selectie.

Opstelling Excelsior 31:
Andries Slagman (keeper), Jos Kreijkes, Gerald Keizer,  Alidus ter Harmsel, Wim Brinks, Harmen Baan, Hans Voorman, Arsenin Rodriquez.
Coach: Murat Yerlikaya Kalender icoon maandag 28 september 2009 / Algemeen