Excelsior bindt ook Berkum aan de zegekar

Excelsior'31 heeft het (altijd) lastige duel op kunstgras in Berkum met 0-1 gewonnen. In de 3e minuut vond Bunyamin Özkök (voor de 3e keer, dit seizoen) het net, na voorbereidend werk van spits Niki Leferink, die prima anticipeerde op een foutieve terugspeelbal, van Berkum verdediger Hiro Gnanapragassam.

Van beide kanten was het duel niet al te best, de doelkansen werden bovendien over beide ploegen gelijkmatig verdeeld.

n.b. door een zweepslagblessure van de assistent-scheidsrechter startte het duel Berkum - Excelsior'31 eerst om 15.45 uur.

Klik hier voor een samenvatting op RTV Oost en een interview met Amanuel Isa. Klik hier voor een verslag in de Stentor.

Bron: VoZ
Berkum - Excelsior '31 0-1
In een spannende wedstrijd heeft Berkum zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen met 0-1 verloren van Excelsior '31. Excelsior '31 kwam vroeg op voorsprong via Özkök na een verkeerde terugspeelbal van één van de Berkummers.

Nog voor rust had Berkum gelijk kunnen maken, maar de mogelijkheden waren niet aan de aanvallers van Berkum besteed. Na rust drong Berkum nogmaals flink aan maar echte kansen werden niet meer gecreëerd.

Excelsior '31 kon hier weinig tegenover stellen, maar ging wel met de drie punten aan de haal.

Berkum - Excelsior '31 0-1 (0-1)