Zaalvoetballers Excelsior’31 in ’t Hoekje waar de klappen vallen

Vrijdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 met 3-2 verloren bij ’t Hoekje in Oldenzaal. Na een achterstand van 2-0 werd getracht de schade beperkt te houden, maar door twee rode kaarten in de slotfase, volgde er een smadelijke nederlaag tegen deze mededegradatiekandidaat in de derby van het oosten.

Door de afwezigheid van John Lubbers en Jos Kreijkes waren Harmen Baan en Hans Voortman aan de selectie toegevoegd. Excelsior begon nog redelijk aan deze wedstrijd en kreeg kansen via Arsenin Rodriguez en Rene Dangremond.

Het was echter ’t Hoekje dat de score opende en deze score vast kon houden tot aan de rust.

Na de 2-0 was het Alidus ter Harmsel, die deze slechte wedstrijd van beide kanten, probeerde te kantelen en scoorde beheerst de aansluitingstreffer. Na de 3-2 werd keeper Ruud Kreijkes gesommeerd mee te gaan voetballen.

Door balverlies moest hij aan de noodrem trekken en de eerste gele kaart was een feit. Toen hij net terug mocht in het veld vergreep Gerald Keizer zich aan een tegenstander en stond Excelsior wederom met een man minder in het veld.

Toen ook deze twee minuten om waren en Excelsior weer compleet was, kreeg Ruud ‘Rood’ Kreijkes zijn tweede gele kaart, nadat hij een tegenstander attaqueerde, terwijl de scheidsrechter al gefloten had.

Door aanmerkingen op de leiding kreeg ook Arsenin ‘Rood’riguez een rode kaart en mocht Excelsior de laatste drie minuten vol maken met twee spelers minder binnen de lijnen.

Dat tegenstander ’t Hoekje hier niet van profiteerde zei veel over het niveau van deze wedstrijd die het predicaat Eerste Divisie niet mocht dragen.

Opstelling Excelsior 31:
Ruud Kreijkes (keeper), Gerald Keizer,  Alidus ter Harmsel,  Harmen Baan, Hans Voortman, Arsenin Rodriquez, Rene Dangremond
Coach: Murat Yerlikaya