Koploper Excelsior'31 struikelt in slotfase over veerkrachtig SCG

Florencio Cornelia, 90 minuten lang 'in de tas' bij John Lubbers, in de 95e minuut scoorde hij de winnende, voor SCG...

Excelsior'31 - SC Genemuiden 1-2
18.  0-1 V/d Kolk
30.  1-1 Leferink (penalty)
90+ 1-2 Cornelia

Breekpunt van de wedstrijd was in de 66e minuut, toen de 2-1 van John Lubbers door de arbiter werd afgekeurd, vanwege hinderen van SCG doelman Vlier.

Klik hier voor reacties van o.a. Niels ten Hoeve én de samenvatting, op RTV Oost. Klik hier voor een verslag in dagblad De Stentor.

Opstelling Excelsior’31:
Kok, Siemelink, Lubbers, Lamberink, Van Pijkeren (62. Özkök), Brugge, Davina, Van Zundert, Chengachi (73. Janssen), Leferink en Ten Hoeve (87. Siemerink)

Opstelling SC Genemuiden:
Vlier, Netjes, Resokario, Brouwer, Rotman, Kolk (68. Boes), Halfwerk (81. van Dijk), V/d Kolk (84. V/d Belt), Cornelia, Jansen en Riemens

Toeschouwers: 850
Arbiter: dhr. Honig (Zutphen)
Gele kaart: Van Pijkeren, Chengachi en Lamberink (Excelsior’31);  Resokario en Netjes (SC Genemuiden)
Rode kaart: geen

Excelsior'31 in blessuretijd onderuit
Bron: dagblad TC Tubantia

RIJSSEN - De voetballers van Excelsior'31 kregen zaterdag een domper te verwerken. De koploper uit de hoofdklasse C verloor thuis met 2-1 van Genemuiden.

Genemuiden was in de eerste helft op voorsprong gekomen. Niki Leferink zette beide teams vanaf de strafschopstip weer op gelijke hoogte.

De winnende treffer van de bezoekers viel in de blessuretijd, die daarmee voor de tweede keer dit seizoen wonnen van Excelsior'31.

Voor de ploeg van trainer Dennis Demmers was het de vierde nederlaag dit seizoen. Excelsior'31 blijft wel lijstaanvoerder, maar het verschil met nummer twee Harkemase Boys is geslonken tot twee punten.

Nummer drie Flevo Boys is tot op drie punten genaderd.