Voormalig 1e elftalspeler en langjarig jeugdleider Karel Munneke (75) overleden

Voormalig 1e elftalspeler en langjarig jeugdleider Karel Munneke (75) overleden

RIJSSEN – Gisteren, dinsdag 30 maart 2010, is oud Excelsior’31 1e elftalspeler en langjarig jeugdleider Karel Munneke op 75-jarige leeftijd overleden.

Met een onderbreking van 15 jaar (dat hij in Vriezenveen woonachtig was en als docent verbonden aan een basisschool) was Karel Munneke in totaal 50 jaar lid van Excelsior’31.

Ruim 7 jaar lang heeft Karel Munneke tijdens zijn actieve voetbalcarrière deel uitgemaakt van de 1e elftalselectie van Excelsior’31 en was een begenadigd ‘rechtsbinnen’.

Sterker nog, Karel Munneke werd in zijn 1e elftalperiode al eens genomineerd voor het Nederlands amateurelftal. Tot overmaat van ramp maakte een ernstig verkeersongeval in 1962 een einde aan Karel’s ambitieuze voetbalambities.

Na zijn terugkeer in Rijssen was Karel Munneke jarenlang jeugdleider bij Excelsior’31. Dit, vele jaren in nauwe samenwerking met Albert Pluimers.

Karel Munneke was al langere tijd ziek.

Langs deze weg wensen wij zijn echtgenote, familie, nabestaanden en vrienden alle sterkte bij het verwerken van dit immense verdriet.

Excelsior’31 zal Karel Munneke herinneren als een begenadigd voetballer, toegewijd jeugdleider en jarenlang trouw supporter van het 1e elftal en de vertegenwoordigende elftallen van de jeugdafdeling.

De begrafenis is dinsdag 6 april. Om 13.30 uur is er een rouwdienst in de Geref. Ontmoetingskerk, aan de Boomkamp.

Moge Karel Munneke rusten in vrede….

 

Kalender icoon woensdag 31 maart 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers