Gezocht: gastheer of gastvrouw voor seniorencommissiekamer

Gezocht: gastheer of gastvrouw voor seniorencommissiekamer

Het bestuur van Excelsior’31 krijgt in het vervolg secretariële ondersteuning in de persoon van Rianne van Zundert (geen familie ván ...). Rianne zal tijdens bestuursvergaderingen de notulen verzorgen.

De lagere senioren zijn op zoek naar vrijwilligers - binnen Excelsior’31 - die de bezetting van de lagere senioren commissiekamer ‘s zaterdags tussen 13.30 en 17.30 uur voor hun rekening willen nemen en als gastheer/-vrouw voor tegenstanders en scheidsrechters op kunnen treden.

Er heeft zich hiervoor al één vrijwilliger aangemeld, te weten Alidus Altink, waarvoor dank. Het is de bedoeling om hiervoor een stuk of zes vrijwilligers te vinden, zodat iedereen bij toerbeurt ééns in de zes weken aan de beurt komt. Bij dit vrijwilligerswerk is een tegoedbon voor een consumptie inbegrepen.

Op dit moment wordt dit door de lagere seniorenteams ingevuld, maar in veel gevallen komt dit er op neer dat de leider – die ook andere taken heeft – dit voor zijn rekening moet nemen.

Totdat er meer vrijwilligers zijn gevonden is het uitgangspunt dat dit door geblesseerde spelers van de aangewezen teams wordt verricht en niet door de leider, zelf.

Bij belangstelling graag aanmelden bij Gerben Schulenburg email gschulenburg@vandamgroep.com of tel. 06 – 102 52 056

Kalender icoon vrijdag 9 april 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers