Excelsior'31 zeker van topklasse (samenvatting geplaatst!)

Excelsior'31 zeker van topklasse (samenvatting geplaatst!)

Foto: Karim Chengachi scoorde vanmiddag zijn eerste treffer, in de hoofdmacht van Excelsior'31. De winnende, bovendien...

Ook Lourens Smids tekent bij
RIJSSEN - Ook het multi-functionele talent uit eigen opleiding Lourens Smids heeft - vanochtend - zijn contract bij de 1e selectie van Excelsior'31 met één seizoen verlengd.

Excelsior'31 zeker van topklasse
Bron: dagblad TC Tubantia
Opstelling Excelsior’31:
Kok, Siemelink, Lubbers, Zwollo, Lamberink (45. Van Zundert), Davina, Isa, Ten Hoeve, Chengachi (47. Janssen), Leferink (80. Gerald ten Hove) en Özkök

ASSEN - De voetballers van Excelsior'31 hebben zich zaterdag geplaatst voor de nieuw te vormen topklasse. Excelsior'31 won met 1-0 bij ACV en is met nog vijf duels voor de boeg verzekerd van een plek bij de top vier.

Een prachtig afstandsschot kort voor rust van Karim Chengachi leverde de enige treffer op. Excelsior'31 kwam op de dramatisch slechte grasmat in Assen nauwelijks in de problemen.

ACV kreeg in de slotfase een mogelijkheid, maar doelman Arjan Kok redde. Daarvoor had Bunyamin Özkök een ideale kans op 0-2 laten liggen.

Klik hier voor reacties op RTV Oost radio. Klik hier voor de samenvatting op RTV Drente



Excelsior '31 heeft aan één treffer genoeg 
ASSEN - Koploper Excelsior '31 had zaterdagmiddag in Assen aan één treffer voldoende voor de winst. Karim Chengachi werd na veertig minuten met een fraai afstandsschot matchwinner.

In een weinig hoogstaande wedstrijd bleef de ploeg uit Rijssen redelijk eenvoudig overeind. ACV, dat nog altijd werd geplaagd door personele problemen, kwam simpelweg kracht en kwaliteit tekort om het de lijstaanvoerder echt moeilijk te maken.

De Assenaren moesten het hebben van een enkel kansje, maar hadden weinig geluk. Doelman Arjan Kok redde ver in blessuretijd de winst voor zijn ploeg door een afstandsschot van Philip Ties knap te redden.

Kalender icoon zaterdag 10 april 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers