Zaalvoetballers Excelsior’31 geven riante voorsprong weg

Vrijdagavond hebben de futsallers van Excelsior’31 met 7-5 verloren van Atik uit Apeldoorn. Een voorsprong van 3-0 verdween als sneeuw van de zon en zoals zo vaak bleef Excelsior uiteindelijk met lege handen achter. Onder het toezicht van toeschouwer Yugur Yildirim was het een spectaculaire wedstrijd.

Het inmiddels gedegradeerde Excelsior wilde nog eenmaal vlammen tegen het praktisch veilige Atik. Het kwam dan ook uitstekend uit de startblokken en het was John Lubbers die via de rug van een tegenstander Excelsior op voorsprong schoot.

Middels een prachtige individuele actie scoorde aanvoerder Alidus ter Harmsel de 2-0. Gerald Keizer gaf zichzelf een mooi cadeau voor z’n, volgens de speaker 37e, verjaardag en gleed de 3-0 binnen. Voor rust werd het nog 3-1, waarna de gasten een gele kaart ontvingen op slag van rust.

Deze wist Excelsior niet te verzilveren, waardoor de furentscheidung uit bleef.

Hierna zette Atik aan en was de stand in no time weer gelijk. Ter Harmsel schoot Excelsior wederom op voorsprong, maar de wedstrijd bleef gelijk op gaan. John Lubbers liet vrije trappen specialist Yugur Yildirim, die met Atik mee was gereisd, zien hoe je een free kick moet nemen en schoot snoeihard de 5-4 binnen. Hierna was de koek op bij Excelsior en liepen de gasten uit naar 5-7.

Over drie weken speelt Excelsior voorlopig de laatste wedstrijd in de Eerste Divisie. Tegenstander is dan HSC uit Haaksbergen.

Opstelling Excelsior 31:
Ruud Kreijkes (keeper), Gerald Keizer,  Alidus ter Harmsel, Wim Brinks, Arsenin Rodriquez, John Lubbers, Agassi Daneillan, Rene Dangremond
Coach: Murat Yerlikaya
Grensrechter: Jos Kreijkes