Excelsior'31 2 naar finale KNVB Districtsbeker na 1-0 overwinning op VVOG 2

Excelsior'31 2 naar finale KNVB Districtsbeker na 1-0 overwinning op VVOG 2

Excelsior'31 2 - VVOG 2 1-0 (0-0)
69. 1-0 Stegeman

Klik hier voor de foto's... Foto's copyright www.excelsior31.nl



Bijzondere gast bij deze 1/2e bekerfinale was Mzo Mzimela (hier op de foto met de succesvolle assistent-coach van Excelsior'31 1 Ryan Eertink), uit Zuid-Afrika, die een aantal weken te gast is bij de fam. Eertink. Klik hier voor de activiteiten van Mzo, in Zuid Afrika

Opstelling Excelsior'31 2:
Calkhoven, (Ruud) Slagman, Eertink, (Dylan) Siemerink, (Edgar) Siemerink, (Gerald) Ten Hove, V/d Berg, (Rob) Ten Hove, Smit (86. Wessels), Stegeman en (Bart) Slagman



Met een treffer van spits Marco Stegeman (komend seizoen HSC'21) - na fraai voorbereidend werk van Bart Slagman, overigens - heeft Excelsior'31 2 de finale bereikt van de KNVB Districtsbeker.

Het moet gezegd VVOG 2 deed vanavond weinig onder voor de kampioen van de reserve Hoofdklasse A, van het zaterdagvoetbal.



Met name voor rust kregen de bezoekers uit Harderwijk een aantal opgelegde doelkansen, na rust was dat beduidend minder. Met uitzondering van de slotfase dan, toen Gerald ten Hove hand en spandiensten diende te verlenen aan de reeds geslagen doelman Alex Calkhoven.



Al met al een zwaar bevochten maar zeker verdiende overwinning voor het team van coach Roeland ten Berge.




  Kalender icoon donderdag 29 april 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers