Bart Slagman naar finaleronde AB Oost Free Kick competitie 2010

Bart Slagman naar finaleronde AB Oost Free Kick competitie 2010

2e elftalspeler Bart Slagman zal Excelsior'31 vertegenwoordigen in de finale van de AB Oost Free Kick competitie, op 18 juni in het FC Zwolle stadion, aanvang 19.00 uur.
 
In de interne competitie van Excelsior'31 liet Bart Slagman maandagavond Nigel Michels, Björn Calkhoven en Niek Davina achter zich.
 
Klik hier voor een filmpje van het evenement, gemaakt door Thijs Nieuwenhuis. Hier een aantal foto's...

AB Oost Free Kick competitie 2010
Na de succesvolle edities van 2008 en 2009 gaat AB Oost ook dit jaar op zoek naar dé vrije trappen specialist van Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Tijdens de AB Oost Free Kick Competitie strijden in totaal 64 amateurspelers om de titel: wie is de beste vrije trappen specialist van Oost-Nederland? Voor de winnende club is er 10.000 Euro.

Het evenement wordt op 18 juni spectaculair afgesloten met de grote finale in het Zwolle Stadion.

Word jij de beste vrije trappen specialist van Excelsior’31 én Oost-Nederland? Alle 64 deelnemende clubs selecteren binnen hun vereniging hun eigen vrije trappen specialist. Hiervoor wordt een interne competitie opgezet.

Win jij de interne competitie? Dan mag jij op 18 juni, in het FC Zwolle stadion, proberen de sportieve eer en de 10.000 euro voor onze vereniging in de wacht te slepen.

De vorige winnaars Kay Huzen (2009) en Jasper van der Stouw (2008) worden nog regelmatig herinnerd aan hun winst van de AB Oost Free Kick Competitie.

Naast een clinic en een leuke sportieve dag in het stadion van FC Zwolle is het natuurlijk een kick om de winnende vrije trap te schieten. Aangemoedigd door een paar duizend man publiek.

De juiste tactiek
Organisator van de AB Oost Free Kick Competitie is personeelsvoorziener AB Oost. Al meer dan 45 jaar is deze coöperatie een grote speler in het veld van tijdelijke en permanente arbeid voor de agrarische markt, tuinbouw, bouw, gww, groenvoorziening, techniek en transport en logistiek.

Wat is de juiste tactiek voor bedrijven. Is de reservebank gevuld? Zijn alle posities in het bedrijf goed bezet?

Wie is er op zoek naar een nieuwe club voor een basisplaats of goede spelers? Vraagstukken die passen bij voetbal, maar ook bij AB Oost. Zij zijn iedere dag bezig met het plaatsen van medewerkers bij opdrachtgevers en het oplossen van andere personeelsvraagstukken.

Niet voor niets dat AB Oost het voetbalspel heeft omarmt en daarom 10.000 euro beschikbaar stelt voor amateurverenigingen die dit geld vaak goed kunnen gebruiken.

Meer weten?
Voor meer informatie over de andere deelnemende verenigingen en de AB Oost Free Kick Competitie, kijk op http://www.aboostfreekickcompetitie.nl/

Meer weten over AB Oost, kijk op www.aboost.nl Kalender icoon zondag 16 mei 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers