Excelsior'31 doelman Arjan Kok Twents amateurvoetballer van het seizoen 2009/2010

Excelsior'31 doelman Arjan Kok Twents amateurvoetballer van het seizoen 2009/2010

Bron: TC Tubantia. Hier een promo van Arjan Kok's reddingen, samengesteld door Thijs Nieuwenhuis

ENSCHEDE - Arjan Kok is dinsdagavond verkozen tot amateurvoetballer van seizoen 2009/2010. De doelman van Excelsior'31 kreeg dit te horen tijdens het jaarlijkse sportcafe van De Twentsche Courant Tubantia bij bierbrouwerij Grolsch in Enschede. Kok volgt Andreas Gurkan van Quick'20 op.


 
De krant beoordeelt lopende het seizoen bij iedere thuiswedstrijd de spelers van Excelsior'31, Quick'20 en HSC'21/Carparc met een rapportcijfer. Kok liet Han van Zetten (Quick'20) en ploeggenoot Niels ten Hoeve achter zich.



De 28-jarige sluitpost kreeg in zijn eerste seizoen bij Excelsior'31 slechts 18 tegentreffers in 24 wedstrijden. Excelsior'31 werd twee duels voor het einde kampioen van de hoofdklasse C zaterdag.



Daarmee plaatsten de Rijssenaren zich tevens voor de topklasse. Datzelfde lukte ook Quick'20, waar Han van Zetten in zijn eerste jaar een solide indruk achterliet. In het begin was de 24-jarige nieuweling, overgekomen van Stevo, nog niet altijd basisspeler.

Mede door blessures bij ploeggenoten kwam Van Zetten als vaste waarde in het hart van de Oldenzaalse verdediging te staan. Net als Kok en Van Zetten debuteerde ook Ten Hoeve (27) dit seizoen bij een nieuwe club.

Hij was een belangrijk aanspeelpunt voorin bij Excelsior'31 en stelde met regelmaat van de klok collega Niki Leferink in staat om te scoren.

 

Kalender icoon dinsdag 18 mei 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers