Excelsior'31 1 speler Michel van Zundert zwéért bij de Power Balance!

Excelsior'31 1 speler Michel van Zundert zwéért bij de Power Balance!

Klik hier voor een 3-tal oefeningen die de werking van de Power Balance duidelijk maken. 

Het Power Balance polsbandje is een product dat momenteel intensief wordt gebruikt door (top)sporters over heel de wereld. Het biedt sporter een uitgelezen mogelijkheid om de prestaties te verbeteren, of zich gewoon sterker en energieker te voelen.

Power Balance gebruikers zweren bij het product en dichten de bandjes een haast magische waarde toe. De Power Balance is verkrijgbaar in vele kleuren, verschillende maten en modellen en zal deze continue vernieuwen en daarnaast ook nieuwe artikelen gaan lanceren.

Michel van Zundert: ‘In de armbandjes van Power Balance zitten twee hologrammen, geladen met frequenties die de energiestromen in je lichaam optimaliseren. Dat klinkt mogelijk wat ‘vaag’, maar dat is het geenszins!

Gebruikers van Power Balance ervaren een verbeterde balans en evenwicht, meer kracht en lenigheid en een groter uithoudingsvermogen.

Het herstel na een bepaalde inspanning is sneller en diverse gebruikers geven dan ook aan beter te slapen en uitgerust wakker te worden.

Als ik voor mezelf spreek valt mij op dat ik me fitter en energieker voel en daarom ook sneller herstel van bepaalde inspanningen. Ook wijzen testen uit dat ik leniger, sterker en beter in balans ben, met de Power Balance.

Ook een aantal spelers van Excelsior’31 1 gebruikt het Power Balance polsbandje. Enkelen hadden met name richting het eind van een loodzwaar voetbalseizoen wat vaker last van kramp. Zij hebben de wedstrijden om het landskampioenschap pijnvrij gespeeld, met dank aan de Power Balance! Zo zijn er meer voorbeelden…’ 

Sterker nog: óók de spelers van Oranje speelden op het WK in Zuid-Afrika met de Power Balance bandjes om!

Ze zijn te bestellen bij Michel van Zundert (email info@viaipi.nl), via zijn website www.viaipi.nl 

Kosten bedragen 35 euro.



Michel van Zundert werd 32 jaar geleden geboren in Breda. In 2008 verruilde hij Brabant voor Twente en woont sindsdien met veel plezier in Hengelo.

‘Ruim 10 jaar ben ik actief geweest als profvoetballer, bij clubs als RKC Waalwijk en Cambuur Leeuwarden. In 2007 heb ik een punt gezet achter mijn voetbalcarrière.

Als profvoetballer kende ik de energieverslindende ‘route’ naar een fit lichaam. Ik heb in die periode ervaren dat een gezonde lifestyle, waaronder gezonde voeding, voldoende beweging en je goed verzorgen, essentieel zijn om je beter en fitter te voelen.’

‘Het opbouwen van een maatschappelijke carrière ligt in het verlengde van die passie. Ik ben daarom verschillende wellness opleidingen gaan volgen - zoals het verzorgen van klassieke massages en hotstone massages – en heb daarnaast de opleiding sportmassage gevolgd.

www.viaipi.nl 
VI AI PI (spreekt uit V.I.P.) zegt het in feite al: ieder mens is belangrijk en uniek op zijn/haar manier, daarom krijgt iedereen een persoonlijke behandeling, die op dát moment het beste bij hem/haar past.

Het is mijn passie om met mensen te werken, samen te bekijken hoe een bepaald doel kan worden bereikt, met als resultaat dat men lekker in zijn/haar vel zit en daardoor beter kan functioneren in de maatschappij…’

Kalender icoon donderdag 15 juli 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers