Excelsior’31 1 superieur op Gema-Homar toernooi Nunspeet (samenvatting & foto's zijn geplaatst!)

Excelsior’31 1 superieur op Gema-Homar toernooi Nunspeet (samenvatting & foto's zijn geplaatst!)

Andreas David scoorde vanmiddag zijn eerste treffer, voor Excelsior'31. Een wereldgoal, bovendien...

* Klik hier voor 91 foto's van Nunspeet - Excelsior'31. Foto's copyright www.excelsior31.nl.

* Bekijk de samenvatting van Nunspeet - Excelsior'31 in HD! Wat moet u daarvoor doen? Als het goed is staat bij u You Tube standaard ingesteld op 720p (=pixels). Zet deze simpelweg even op 1080p. Dat is alles! Met dank aan cameraman Thijs Nieuwenhuis.



* klik hier voor een verslag in dagblad De Stentor

* Klik hier voor een voorbeschouwing op de Topklasse,
van RTV Oost. Aan het woord komen o.a. trainer Dennis Demmers en voorzitter Lamber Voortman.

* Klik hier voor een voorbeschouwing op RTV West, met o.a. Rijnsburgse Boys.Volgens de Winter-broertjes wordt er maar één kampioen en dat is Rijnsburgse Boys!

Nunspeet – Excelsior’31 0-4 (0-1)
42. 0-1 David (van 25 meter!)
78. 0-2 Davina
81. 0-3 Leferink
89. 0-4 Nahrwold (penalty)

Opstelling Excelsior’31:
Kok, David (75. Zwollo), Bartelds, Lubbers (46. Van Pijkeren), Siemelink, Rosink, Isa (75. Michels), Davina, Aman (46. Chengachi), Nahrwold, Özkök (65. Leferink)



NUNSPEET – Excelsior’31 heeft middels twee klinkende overwinningen (5-0 tegen Urk en 4-0 tegen Nunspeet) het Gema-Homar toernooi van v.v. Nunspeet op zijn naam geschreven. Gelegenheidsaanvoerder Amanuel Isa kon na afloop dan ook de beker ‘met de grote oren’ in ontvangst nemen.



Ruim 70 minuten lang was het finaleduel Excelsior’31 – Nunspeet vrij gezapig, met een thuisploeg die uitsluitend tegenhield en Excelsior’31 dat maar zelden een steek liet vallen.



Het moet gezegd, Bunyamin Özkök had tot twee keer aan toe de openingstreffer op de schoen, maar was wat onfortuinlijk in de afwerking.

Excelsior'31 was geduldig, net als dat afgelopen seizoen het geval was. Het weet dat 'de kans' er toch wel komt...



Andreas David juicht, Nunspeet treurt (met name de supporter, uiterst rechts op de foto)

De meer dan verdiende openingstreffer voor Excelsior’31  kwam er vlak voor rust, middels een granaat van 25 meter van Andreas David, 0-1.



Nunspeet’s beste van de middag, doelman Wilco de Vries (vorig seizoen nog onder de lat bij SC Elburg) was volslagen kansloos.



Diezelfde De Vries hield zijn ploeg vanmiddag lange tijd op de been. Een keeper waar men in Nunspeet nog veel plezier aan gaat beleven.



Eerst een kwartier voor tijd nam het enigszins ingedutte publiek plaats op het puntje van de zetel, voor een zinderende slotfase. Met name de ingevallen Nigel Michels (19) liet van zich spreken met een serie wervelende passeeracties en assists.



Nunspeet zat er bovendien conditioneel doorheen en Excelsior’31 zette daarom nog een tandje bij.
Met bij vlagen gallery-play sneden de Excelsior’31 aanvallers door de Nunspeter defensie, als een vlijmscherp mes door de Remia dieetboter. De 0-4 eindstand was dan ook allesbehalve geflatteerd. Die had voor hetzelfde geld zomaar hoger uit kunnen vallen.



Het oefenduel tegen Nunspeet is voor Excelsior'31 gelijk het laatste, ter voorbereiding op het eerste competitieduel, van komende zaterdag. Dan ontvangt het titelkandidaat numero uno Rijnsburgse Boys, dat zich o.a. versterkte met de Winter broertjes. Smullen geblazen dus… !

SVZW 2 – Excelsior’31 2 0-9
Excelsior’31 2 won vanmiddag het oefenduel tegen het naar de reserve Hoofdklasse gepromoveerde SVZW 2 met ruime cijfers.

De Wierdenaren werden volledig onder de voet gelopen. Eindstand 0-9. Dinsdagavond spelen de mannen van trainer Erik Eshuis de eerste bekerwedstrijd, tegen De Zweef 1 (zondag 2e klasse). Het duel in Nijverdal begint om 19.00 uur.
   

 

Kalender icoon zaterdag 14 augustus 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers