Excelsior'31 A1 met horten en stoten langs BWO A1 (samenvatting geplaatst!)

Eén van de hoogtepunten, tijdens het oefenduel van Excelsior'31 A1 vs BWO.

rust
3-2 en 3-3 BWO
4-3 Anton Acis
5-3 en 6-3 Orshein Eilyo (foto)

Excelsior'31 A1 (2e Divisie) heeft donderdagavond een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser BWO A1 met 6-3 gewonnen. Voor rust nam de thuisploeg afstand, zonder groots te voetballen.

BWO A1, dat voor rust al een aantal speldenprikken uitdeelde, herpakte zich na rust uitstekend en zette de rood/witten van meet af aan onder druk. De 3-1, 3-2 en 3-3 waren dan ook een kwestie van tijd.

Het moet gezegd, Excelsior'31 A1 toonde veerkracht en vond zichzelf vrij snel weer. Amper 1 minuut na de gelijkmaker liet Anton Acis de 4-3 aantekenen. Targetman Orshein Eilyo kreeg loon naar werken en scoorde zijn eerste twee treffers (5-3 en 6-3), voor Excelsior'31 A1.

Al met al een oefenwedstrijd die veel duidelijk maakte. Coach Marc Lobbert zal dan ook een stuk wijzer zijn geworden, op basis van het vertoonde spel, tegen BWO.