Valkerij Rijssen gaf het startsein voor een nieuw voetbalseizoen voor Excelsior’31

Valkerij Rijssen gaf het startsein voor een nieuw voetbalseizoen voor Excelsior’31

Klik hier voor een impressie van de demonstratie van Valkerij Rijssen, in het Volkspark, van gistermiddag. Foto's copyright www.excelsior31.nl




RIJSSEN – Gerrit Zandvoort van Valkerij Rijssen verleende jl. zaterdag geheel belangeloos medewerking aan de start van een nieuw voetbalseizoen in de Topklasse, voor Excelsior’31.



Harly, de witkop zeearend van Valkerij Rijssen, vloog de scheidsrechtersfluit ‘in’ bij arbiter Fikkert. Harly is één van de vele roofvogels die Gerrit en Jannie Zandvoort inzetten bij de wekelijkse roofvogelshow (op woensdagmiddag), in het Rijssense Volkspark.



Maar Valkerij Rijssen doet nog véél meer. Zo wordt met name Harly regelmatig gebruikt bij trouwpartijen (invliegen van trouwringen e.d.) en officiële openingen van o.a. bedrijven, evenementen en nog veel meer. Daarnaast worden roofvogels van Valkerij Rijssen ingezet bij het verjagen van (o.a.) duiven, uit het FC Twente stadion, de Grolsch Veste.

Terugkomend op Harly, de witkop zeearend. Harly wordt sinds jaar en dag bij alle thuiswedstrijden van de Go Ahead Eagles ingezet voor het invliegen van de arbiter’s fluit.  




Iedere woensdagmiddag van 14.00- tot 15.00 uur is er een demonstratie in het Rijssense Volkspark.

Wie meer wil weten over Valkerij Rijssen, bezoek de website 

Kalender icoon donderdag 26 augustus 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers