Kok, Siemelink, Bartelds, Lubbers, Van Zundert, Davina, Rosink, Michels, Nahrwold, Leferink en Özkök

* klik hier voor foto's op Orange Pictures.nl

* Klik hier voor de 13.37 minuut lange samenvatting op Barendrecht TV

Bron: VoZ
Barendrecht - Excelsior '31 2-0
De eerste twintig minuten speelden beide ploegen zeer behoudend. Daarna had Barendrecht tot de rust het beste van het spel, wat resulteerde in twee doelpunten.

Helaas vergat Barendrecht in die fase van de wedstrijd, ondanks enkele mogelijkheden, Excelsior'31 de genadeklap toe te dienen.

Na de rust consolideerde de thuisploeg zijn voorsprong en was Excelsior'31 niet bij machte de verdediging van Barendrecht echt in problemen te brengen.

Doelpunten  22. Alex van Dommelen 1-0 (strafschop), 31. Jeroen van Wetten 2-0
Scheidsrechter  C.A.N. Bax
Toeschouwers  1000
Barendrecht  Mark Zegers, Stanley Husen, Patrick Stolk, Reinhard Brienburg, Marco de Borst, Ferry van Lare, Mathijs Tabbers (81. John de Ronde), Jermaine Sandvliet, Michael van Dommelen, Alex van Dommelen, Jeroen van Wetten (58. Peter de Lange)
Excelsior '31  Arjan Kok, Michel van Zundert, John Lubbers, Maurice Bartelds (31. Coen Zwollo), Kevin Siemelink, Dennis Rosink, Nigel Michels (46. Amanuel Isa), Niek Davina, Lesley Nahrwold, Niki Leferink (46. Andreas David), Bunyamin Özkök

Bron: klik hier  - voor een reactie van Excelsior'31 coach Dennis Demmers, op RTV Oost
Excelsior'31 heeft zaterdag haar tweede nederlaag geleden in de topklasse. Barendrecht was met 2-0 te sterk voor de ploeg van trainer Dennis Demmers.

Excelsior deed vooral zichzelf tekort in Barendrecht. De kampioen van de hoofdklasse C hielp de kampioen van de hoofdklasse A in het zadel. Niki Leferink kaatste verkeerd terug en veroorzaakte vervolgens een penalty. Alexander van Dommelen benutte dit buitenkansje.

Na slap verdedigen viel voor rust ook de 2-0. Jeroen van Wetten kon vrij inkopppen. Na rust werd er niet gescoord. Excelsior'31 speelde vol op de aanval, maar kwam niet tot scoren.

De ploeg uit Rijssen heeft door de nederlaag acht punten uit zes duels.

Excelsior'31 onderuit
Bron: klik hier
BARENDRECHT - De voetballers van Excelsior'31 hebben zaterdagmiddag hun tweede nederlaag van het seizoen geleden. Uit bij Barendrecht ging de Rijssense topklasser met 2-0 onderuit.

Die stand stond halverwege al op het scorebord. Barendrecht, vorig seizoen ook al tegenstander van Excelsior'31 in de kampioenscompetitie, kwam op voorsprong uit een penalty. De fase daarna leek het volgens trainer Dennis Demmers 'helemaal nergens op wat zijn ploeg liet zien'. De bezoekers incasseerden voor rust nog een tegentreffer.

Demmers was wel te spreken over de tweede helft van Excelsior'31. De Rijssenaren bepaalden daarin het spelbeeld, kregen ook kansen, maar gescoord werd er niet. Behalve het verlies was er nog een tegenvaller voor Excelsior'31. Niki Leferink, net terug van een liesblessure, moest zich in de pauze opnieuw vanwege een kwetsuur laten vervangen.

Door de nederlaag is Excelsior'31 gezakt naar de negende plek op de ranglijst, met acht punten uit zes wedstrijden.