Doelpuntenregen bij oefenduel Eilermark 1 - Excelsior'31 2 (4-4)

Doelpuntenregen bij oefenduel Eilermark 1 - Excelsior'31 2 (4-4)

Excelsior'31 2 heeft dinsdagavond het oefenduel tegen Eilermark 1,  de koploper van de zondag 3e klasse A, met een gelijkspel afgesloten. In Glanerbrug werd het 4-4.

Eilermark 1 – Excelsior’31 2 (4-4) 
1-0 Eilermark
2-0 Eilermark
2-1 Jelte van der Berg
2-2 Nigel Michels
2-3 Michel van Zundert
3-3 Eilermark
4-3 Eilermark
4-4 Jelte van der Berg

GLANERBRUG - Excelsior’31 2 begon dinsdagavond bepaald slap aan het oefenduel tegen de koploper van de zondag 3e klasse A -  Eilermark 1 - en stond dan ook in 'no-time' met 2-0 achter. De bezoekers waren daarna, naar de mening van coach Erik Eshuis, nogal onrustig aan de bal. Het moet gezegd dat de rood/witten zich in de loop van de 1e helft goed herpakten en Excelsior’31 2 de bal bij vlagen goed rond liet gaan, al was men ‘in de omschakeling’ niet altijd even alert.

Na rust nam de druk van de thuisploeg toe en bleef Excelsior’31 2 het te veel zoeken in de voetballende oplossing. 'We hadden wat eerder de spitsen moeten zoeken', aldus Eshuis. Desondanks werden over de gehele wedstrijd legio kansen gecreëerd, maar ook weggegeven. Met name over het laatste punt was Erik Eshuis slecht te spreken. ‘We zijn nog wat te wisselvallig’, was dan ook zijn slotconclusie.  

Opstelling Excelsior’31 2:
Alex Calkhoven, Lourens Smids (Edgar Siemerink), Adrian Kwintenberg, Dylan Siemerink, Michel van Zundert, Michel Gerritsen Mulkes, Nigel Michels, Gerald ten Hove, Arnoud Baan, (Gerald Janssen), Jelte van der Berg, Maarten Smit (Jurgen Siemerink).

 

Kalender icoon woensdag 29 september 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers