Excelsior'31 wint oefenduel van SC Enschede (1-3)

Foto (archief): Nigel Michels scoorde de beslissende 1-3, voor Excelsior'31

ENSCHEDE - Excelsior'31 heeft vanavond een oefenduel tegen zondag 1e klasser SC Enschede met 3-1 gewonnen. Het jeugdige SC Enschede bood met name voor rust prima tegenpartij en kwam dan ook op voorsprong, na een kwartier spelen, 1-0.

Na rust stelde Excelsior'31 orde op zaken en was het in feite heer en meester, over de Enschedeërs. Vijf minuten na rust scoorde Bunyamin Özkök dan ook de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd was het Lesley Nahrwold die vanaf 11 meter de Rijssenaren op voorsprong zette, 1-2. Luttele minuten voor tijd zette Nigel Michels de rood/witten op 1-3.

Al met al een perspectiefrijke generale voor het sleutelduel van a.s. zaterdag, tegen SC Genemuiden.