Vrijwilligersbank Excelsior’31 naarstig op zoek naar vrijwilligers!

Vrijwilligersbank Excelsior’31 naarstig op zoek naar vrijwilligers!

De VrijwilligersBank (VB) staat bij Excelsior’31 in de steigers. Het clubbestuur heeft groen licht gegeven voor het opzetten van een database. Niet alleen voor een goed vrijwilligersbeleid, maar ook om de organisatie en de communicatie binnen de vereniging te verbeteren.

Als Excelsior'31 beschikt over een database, met daarin de telefoonnummers en emailadressen van leden en rijwilligers e.d., dan kunnen de vrijwilligers in groepen ingedeeld worden. Bijvoorbeeld per commissie of letter (b.v. B-junior). Wanneer er dan een e-mail naar een groep toe moet, is dat met een druk op de knop gerealiseerd.

Als in kaart is gebracht wat men zoal aan eventuele vrijwilligerstaken zou willen doen, kan gericht op zoek worden gegaan naar kandidaten. 

U wordt binnenkort door uw commissievoorzitter, leider of iemand anders van de vereniging benaderd. Hierbij wordt u verzocht een formulier in te vullen, met daarop o.a. de wensen met betrekking tot het vrijwilligerswerk.

Let wel: U doet geen toezegging! Als er een vacature is, wordt u in een later stadium officieel gevraagd en dan kunt u nog altijd nee zeggen (liever niet……..!)

Voor een betere organisatie, communicatie en een goed vrijwilligersbeleid wordt uw medewerking gevraagd! 

Opgelet: concreet is de Vrijwilligersbank momenteel o.a. op zoek naar stewards en vrijwilligers die de PR- en websitecommissie willen versterken. 


Belangstellenden hiervoor kunnen zich melden bij Sandra Schulenburg, ggjschulenburg@gmail.com, mobiel 06-48 10 62 10 (voor stewards) of Harald Eertink, haraldeertink@hotmail.com, mobiel 06-51 87 82 89, voor website of PR. Kalender icoon woensdag 6 oktober 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers