(Wiel Coerver) Voetbalschool met landelijke allure

(Wiel Coerver) Voetbalschool met landelijke allure

foto: Barend Koster, afkomstig uit Urk (en lid van de plaatselijke s.v. Urk). N.B. Barend's vader (Jan Koster) is een geboren en getogen Rijssenaar (en oud-lid van Excelsior'31).



* Klik hier voor een promo (in HD kwaliteit) van de activiteiten van vanmiddag

* klik hier voor de fotoreportage (80 foto's). Foto's copyright www.excelsior31.nl


Woensdag 6 oktober, 22.00 uur

Vanmiddag was de 2e sessie van de Wiel Coerver Voetbalschool najaarscursus. Het moet gezegd, de Wiel Coerver Voetbalschool krijgt steeds meer landelijke bekendheid, wat te meten is aan de herkomst van de deelnemers.



Met name de publicaties in de landelijke- (zoals Voetbal International) en regionale media werpen dan ook hun vruchten af.

Zo heeft de Wiel Coerver Voetbalschool bij deze najaars-sessie o.a. deelnemers uit Utrecht, naast de eerder genoemde Barend Koster, uit Urk.



De deelnemers werden door coach en oud-betaald voetballer Jan Michels (o.a. ex-FC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Den Bosch, Sparta) en zijn assistenten Ninos Baysoy en Tom Hofman van oefenstof voorzien, waarbij met name aandacht werd geschonken aan de basistechnieken van 'het voetbal'.



Stapsgewijs maken de deelnemers kennis met fenomenen als 'dribbelen' en 'drijven', wat voor de jeugdige deelnemers af en toe even wennen is. Mooi om te zien is hoe snel deze lichting de oefenstof oppakt en hoe leergierig ze zijn.   


   Kalender icoon woensdag 6 oktober 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers