Happy hour vriendenkring

Happy hour vriendenkring

Gisteravond was er weer een happy hour van de vriendenkring in De Top. Rien kwam, voor sommigen, met een te lang verslag van de afgelopen 3 maanden.

Besloten is om de speeltuin te wijzigen zodat we voldoen aan de normen van de gemeente Rijssen-Holten.  Er wordt gekeken of we het toestel wat er nu staat te verkopen en er enkele wipkippen neer te zetten.  Heeft iemand nog een wipkip en wil hier graag van af? Gegadigden kunnen zich melden bij het bestuur.

In mei 2011 organiseren we een familiedag, samen met de Supportersvereniging en de Activiteitencomissie van de jeugd. Dit voorstel werd goed ontvangen en verschillende suggesties kwamen op tafel.

Ons voorstel zier er als volgt uit: Een wedstrijd van de Fjes tegen de moeders, de E spelertjes tegen het 1e, diverse activiteiten voor de iets oudere jeugd, een springkussen, een valkenier, een clown (diverse donateurs hebben zich al spontaan gemeld), een mixtoernooi voor de senioren en A jeugd, een bbg en een playbackshow. Andere suggesties zijn welkom op het gastenboek van de Vriendenkring.

Benieuwd wat er besproken is naast het organiseren van een familiedag?  

Lees voor het hele verslag >>> Kalender icoon vrijdag 8 oktober 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers