IJsselmeervogels - Excelsior'31 voor rust al beslist (samenvatting geplaatst!)

IJsselmeervogels - Excelsior'31 voor rust al beslist (samenvatting geplaatst!)

IJsselmeervogels - Excelsior'31 3-0

30. en 38. 1-0 en 2-0 Maikel De Harder
75. 3-0 Bas Mooij

Opstelling Excelsior'31:
Kok, Siemelink, Lubbers, Bartelds, David, Rosink (55. Aman), Isa, Davina, Chengachi (65. Özkök), Nahrwold en Leferink (80. Zwollo)

* Klik hier voor de 8 minuten lange samenvatting van IJsselmeervogels - Excelsior'31, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

* Klik hier voor de persconferentie, na afloop.

* klik hier voor een verslag op Voetbal op Zaterdag



(foto: Jan Nijkamp/Multivideo)

Excelsior'31 heeft vanmiddag in Spakenburg/Bunschoten niet voor een stunt kunnen zorgen. IJsselmeervogels besliste reeds voor rust het duel, middels twee treffers van Maikel de Harder.

Na rust herpakte Excelsior'31 zich prima en leek het aansluiting te vinden, op het moment dat Bartelds doel trof. Deze treffer werd echter om onduidelijke reden afgekeurd. Een kwartier voor tijd bezegelde Bas Mooij het lot van de Rijssenaren, middels de 3e treffer van de Vogels.

Al moet gezegd dat Mooij de bal met de hand meenam, voor het oog van de scheidsrechter. Die vervolgens 'niet thuis' gaf. Eindstand 3-0.

Volgende week zaterdag wacht Excelsior'31 opnieuw een 'lastige' uitwedstrijd. De rood/witten gaan dan op bezoek bij Rijnsburgse Boys.



Excelsior'31 redt het niet tegen IJsselmeervogels
Bron: klik hier
SPAKENBURG - De voetballers van Excelsior'31 hebben zaterdag niet voor een stunt kunnen zorgen in de topklasse. Uit bij IJsselmeervogels werd met 3-0 verloren. Excelsior, met Andreas David als vervanger voor de geblesseerde Gerritsen Mulkes, stond halverwege met 2-0 achter. Het eerste half uur was er niet zo veel aan de hand voor Excelsior, hoewel het aanvallend geen vuist kon maken.

Twee goals in kort tijdsbestek zorgden ervoor dat IJsselmeervogels toch met een goed gevoel kon gaan rusten. De Harder maakte beide treffers, waarbij de eerste gelukkig tot stand kwam. Z'n poging in het strafschopgebied werd van richting veranderd. De 2-0 scoorde De Harder uit de rebound na een schot op de paal.

Na rust drong Excelsior iets meer aan, ook omdat IJsselmeervogels het wel leek te geloven. Een treffer van Maurice Bartelds werd onterecht afgekeurd, waardoor Excelsior niet op 2-1 kwam. Aan de andere kant was het een kwartier voor tijd wel raak. Bas Mooij maakte uit een corner 3-0 en gooide het duel in het slot. Mooij zou daarbij z'n hand hebben gebruikt, maar de arbiter floot niet.

Excelsior´31 zakt hierdoor een plaatsje en moet genoegen nemen met de achtste plaats.

Later méér...

 

 

 

Kalender icoon zaterdag 27 november 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers