Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

1 december 2010
Het bestuur heeft de afgelopen tijd een aantal keren vergaderd, en daar is onder andere het volgende besproken (naast wat tot op heden al is gepubliceerd op deze website):

Overleg
Er zijn een aantal gesprekken geweest in onze zoektocht naar een nieuw bestuurslid Commerciële zaken, maar tot op heden zijn we er nog niet in geslaagd iemand te vinden. We staan open voor alle suggesties, want ons eigen netwerk is zo langzamerhand uitgeput. Graag willen we een beroep doen op onze leden om mogelijke kandidaten voor te dragen. Ook is een gesprek geweest met de wethouder Sportzaken, over mogelijk kunstgras.

We hebben onze zorgen kunnen uiten, we hopen dat we hiermee dichter bij de oplossing komen van het capaciteitsvraagstuk van Excelsior’31 en AV Rijssen. Want dat het een gezamenlijk probleem is voor de Koerbelt, mag duidelijk zijn. Er is een identiek knelpunt bij AV Rijssen, dat de verenigingsactiviteiten door omstandigheden niet ten volle kan ontplooien. 

Regels
Intern is er een sanctiebeleid uitgewerkt en ingevoerd. Kortweg komt het er op neer dat we nu als vereniging ook regels hebben om te handhaven voor alle zaken die niet bij de KNVB terecht komen. Denk aan overtredingen buiten het voetbalspel om. Deze sancties kunnen voor spelers worden ingezet, maar ook voor niet-spelende leden, leiders, maar zelfs ouders kunnen hiermee worden aangesproken op hun gedrag. Zolang er geen aparte commissie voor is, blijft het een bestuursaangelegenheid om dit te handhaven. Het sanctiebeleid zal binnenkort worden gepubliceerd op onze website, dit in relatie met het Normen- en waardendocument, dat nog in ontwikkeling is. 

Belteam
Het belteam obligaties is uitgebreid met een 2e belteam, om zodoende de realisatie van de nieuwe kleedkamers mogelijk te maken. Nog dit jaar willen we graag duidelijkheid hebben over de financiële mogelijkheden, een evaluatie zal plaatsvinden nadat een belangrijk deel  van onze leden telefonisch is benaderd. 

Advies
Als bestuur zijn we geadviseerd, onder andere door de medische staf, over voedingssupplementen.

Sponsoren
Rondom de wedstrijd bij IJsselmeervogels is een sponsoractiviteit georganiseerd. Een bus met sponsoren is al tijdig vertrokken naar Spakenburg, waarbij ook een kijkje in de keuken kon worden genomen bij IJsselmeervogels. Hoewel de wedstrijd van Excelsior'31 qua sportief resultaat tegenviel, is het sponsoruitje succesvol verlopen, en voor herhaling vatbaar. Een sponsorgroep van de IJsselmeervogels hebben wij uitgenodigd voor onze laatste thuiswedstrijd, uiteraard tegen IJsselmeervogels. 

Contributie
Conform het gestelde in de afgelopen ledenvergadering zal de contributie per 1 januari geïndexeerd worden met de inflatie en vindt een vereenvoudiging plaats van de categorieën. De bedragen zullen binnenkort hier worden gepubliceerd.

Rookruimte
De kantinecommissie komt binnenkort met een voorstel voor een eventuele rookruimte in ons Clubhuis. Dit omdat hier nu de senioren commissiekamer weleens voor wordt misbruikt. Omdat deze veel wordt gebruikt om te vergaderen of voor het opvangen van scheidsrechters of tegenstanders, mag hier niet worden gerookt.  

Nieuwjaarsborrel
Vorig jaar hebben we het initiatief genomen voor een Nieuwjaarsborrel. Dit is zo goed bevallen dat we deze voor het nieuwe jaar opnieuw hebben ingepland, en wel op maandag 3 januari, vanaf 20.00 uur. Alle leden zijn van harte uitgenodigd, in het Clubhuis van Excelsior'31.

Ledenvergadering
De halfjaarlijkse ledenvergadering (ALV) is vastgesteld op woensdag 2 maart, om 20.00 uur in ons Clubhuis. De agenda zal uiterlijk 2 weken voor aanvang worden gepubliceerd. 

Evaluaties
Vanaf oktober zijn we in gesprek met spelers en technische staf, ter voorbereiding op volgend seizoen. Eind december hopen we meer duidelijkheid te kunnen geven.
Kalender icoon woensdag 1 december 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers