Probeerweken bij Fitnesscentrum U.S.A. Sport

Probeerweken bij Fitnesscentrum U.S.A. Sport

Van 3 t/m 15 januari 2011 staat U.S.A. Sport (aan de Fahrenheitstraat 3) in Rijssen in het teken van de ‘Probeerweken’. De naam zegt het al, geïnteresseerden die willen sporten kunnen de komende weken vrijblijvend kennismaken met U.S.A. Sport. 

Heb je goede voornemens - maar weet je nog niet of (en waar) je wilt gaan sporten, dan is dit de mogelijkheid om eens wat lessen of individuele trainingen uit te proberen.

Afhankelijk van de doelstelling kunnen de medewerkers van U.S.A. Sport ook advies uitbrengen wat het meest geschikt voor je is. Het is tevens mogelijk te trainen met een op maat gemaakt trainingsschema. Twijfel niet en maak snel een afspraak.

De probeerweken zullen op zaterdag 15 januari van 09.00 – 13.00 uur worden afgesloten met een gezellige ‘Open dag’. Deze dag zullen demonstratielessen worden gegeven, waaraan leden en niet-leden gratis deel kunnen nemen. Wel even opgeven van te voren, want vol is vol!

Voor de verschillende lessen kun je de website www.usa-rijssen.nl raadplegen. Voor overige vragen kun je terecht op tel. 0548-517073.

Excelsior’31 is aangesloten bij het U.S.A.ClubPlan. Dit betekent dat leden van Excesior’31 die lid worden bij U.S.A. Sport, op vertoon van hun Excesior’31 clubpas, 20 % korting krijgen op het lidmaatschap van U.S.A. Sport.

Kalender icoon dinsdag 28 december 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers