Maurice Bartelds zorgt met wonderschone treffer voor slotaccoord bij oefenduel tegen HVV Tubantia (samenvatting en foto's geplaatst!)

Maurice Bartelds zorgt met wonderschone treffer voor slotaccoord bij oefenduel tegen HVV Tubantia (samenvatting en foto's geplaatst!)

Excelsior’31 – HVV Tubantia 3-0
38. 1-0 Maurice Bartelds (corner John van Pijkeren)
57. 2-0 Lesley Nahrwold (assist Bunyamin Özkök)
62. 3-0 Maurice Bartelds (slalom door Tubantia defensie)

Opstelling Excelsior’31:
Remie (46. Kok), David, Bartelds, Lubbers, Van Pijkeren (46. Gerritsen Mulkes), Michels, Zwollo, Davina (46. Nahrwold), Aman (46. Smit), Chengachi (62. Aman) en Özkök

Scheidsrechter R. Meilink (Enter)

* Klik hier voor 43 foto's (copyright www.excelsior31.nl).

* Klik hier voor de samenvatting van het oefenduel, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.


Excelsior’31 heeft vanmiddag een oefenwedstrijd (op het kunstgras van de v.v. Rigtersbleek, in Enschede) tegen zondag 1e klasser HVV Tubantia met 3-0 gewonnen.  Beide ploegen hadden moeite de draad weer op te pakken, na de relatief korte ‘winterslaap’.

Excelsior’31 dicteerde op basis van het klasseverschil logischerwijs 80% van het duel. Het was dan ook niet zo vreemd dat het meestentijds spitsuur was, op de helft van de Hengeloërs. Bij Excelsior’31 ontbeerde het echter in nauwkeurigheid van de eindpass, waardoor legio aanvallen vroegtijdig in schoonheid stierven.

Eerst luttele minuten voor rust doorbrak verdediger Maurice Bartelds de ban en prikte de eerste Excelsior’31 treffer van 2011 langs de Tubantia goalie, uit een loepzuivere hoekschop van de linkervoet van John van Pijkeren, 1-0.

Na rust sputterde Tubantia nog maar zelden tegen en was het een waar één-richtingsverkeer, naar het doel van de zondag 1e klasser. Na fraai voorbereidend werk van Bunyamin Özkök wist ook de na rust ingevallen Lesley Nahrwold het net te vinden, 2-0.

De laatste treffer van de middag was van ongekende schoonheid en…. opnieuw van de voet van Maurice Bartelds, 3-0.

Dinsdag 11 januari oefent Excelsior'31 tegen FC Twente A1. Het duel op het trainingscomplex van FC Twente (in Hengelo) begint om 19.30 uur.

Excelsior'31 2 heeft vanochtend een oefenduel tegen de v.v. Pelikaan 2 met 7-2 gewonnen.

Excelsior'31 3 won een oefenduel tegen Excelsior'31 A1 met 4-1.

Kalender icoon zaterdag 8 januari 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers