Excelsior'31 wint Gulden Gids Award (beste presentatiegids in het zaterdagmateurvoetbal)

Excelsior'31 wint Gulden Gids Award (beste presentatiegids in het zaterdagmateurvoetbal)

foto: Kees van Kesteren, voorzitter van de vakjury, overhandigt de Gulden Gids Award aan Leon Simons

Zaterdagochtend in alle vroegte vertrok de commissie ‘Presentatiegids Excelsior’31’ richting het KNVB complex in Zeist, om de Gulden Gids Award in ontvangst te nemen. Ook Excelsior’31 secretaris Jan van de Kamp woonde de prijsuitreiking bij. 

De Gulden Gids Award wordt jaarlijks uitgereikt door de BZV (Belangenorganisatie van Zaterdagvoetbalverenigingen), aan de club of vereniging die naar de mening van de jury met de meest indrukwekkende presentatiegids voor de dag komt.

Excelsior’31 neemt jaarlijks deel aan deze verkiezing en eindigde bij de meest recente editie als 3e, achter v.v. Barendrecht en de uiteindelijke winnaar VSCO, uit Oosterwolde.

Kees van Kesteren, voorzitter van de BZV jury, was onder de indruk van de kwaliteit van de meeste presentatiegidsen. Dat VSCO en Excelsior’31 dit keer opnieuw bij de eerste drie prijswinnaars zaten was voor Van Kesteren geen verrassing.

Klik hier voor de argumentatie van de jury. Klik hier voor het 'hoe en waarom' Excelsior'31 de Gulden Gids Award won, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.



foto: v.l.n.r. Kees van Kesteren, Leon Simons en Hans van der Stouw (ontwerp en realisatie van de Excelsior’31 presentatiegids)
 
Een grote eer en bepaald loon naar werken voor de commissie, die bestaat uit Hans van der Stouw (eigenaar Bandwerk internet- en reclamebureau), Leon Simons (algehele coördinatie), Jan Sanderman (interviews en fotografie) en Bert Bosschers.

Laatstgenoemde was vanaf dag één de spil achter de presentatiegids, maar moest bij deze editie vanwege gezondheidsredenen helaas verstek laten gaan.
 
Na afloop sprak Excelsior’31 secretaris Jan van de Kamp een woord van dank aan de jury van de BZV en complimenteerde de ‘Commissie presentatiegids Excelsior’31’ met de Gulden Gids Award. 

(foto's met dank Jan van de Kamp)

Blader hier door de Excelsior'31 presentatiegids, seizoen 2010/2011
Kalender icoon zondag 9 januari 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers