TC Excelsior’31 ontbindt contract met nieuwe trainer Excelsior’31 2

TC Excelsior’31 ontbindt contract met nieuwe trainer Excelsior’31 2

Donderdag 10 februari, 13.45 uur.

Mededeling van de Technische Commissie:

Maakten we juist voor de jaarwisseling op de website melding van de aanstelling van Gert Jan Oogjes (24), als nieuwe trainer van Excelsior’31 2, amper 6 weken later staat de vlag er bepaald anders voor.

Immers, de afgelopen week is het contract tussen v.v. Zutphania en Gert Jan Oogjes, als 1e elftaltrainer van de zondag 4e klasser, ontbonden.

Grondige research heeft ertoe geleid dat wij als TC van Excelsior’31 besloten hebben om de toekomstige samenwerking met Gert Jan Oogjes per direct te beëindigen, waarbij gesteld kan worden dat de normen en waarden, zoals Excelsior’31 die hanteert, door de ontstane situatie in het geding zouden komen.

Dit heeft geleid tot een vertrouwensbreuk tussen Excelsior’31 en trainer Gert-Jan Oogjes. Het spreekt voor zich dat een en ander met de nodige discretie is afgehandeld.

Consequentie is dat Excelsior’31 per direct op zoek gaat naar een goede vervanger. Binnen afzienbare tijd zullen we u informeren over de invulling van de ontstane vacature.

Kandidaten, in het bezit van het diploma Trainer Coach II, kunnen reageren bij Erwin Looms, e-mail tcexcelsior@gmail.com

 

Kalender icoon donderdag 10 februari 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers