Zaalvoetballers Excelsior’31 hebben geen partij aan de Tegenpartij

Zaalvoetballers Excelsior’31 hebben geen partij aan de Tegenpartij

Donderdagavond hebben de futsallers van Excelsior hun thuiswedstrijd met 9-1 gewonnen. Na het echec tegen ‘t Hoekje was het routinier Alidus ter Harmsel die zijn team aan de hand nam en drie puntgave treffers maakte.

Door deze uitslag weet Excelsior zich in ieder geval veilig in de strijd tegen degradatie en het  zal moeten blijken of het nog een rol van betekenis in de Hoofdklasse kan spelen.

Op de avond dat Johan Cruijff zijn rentree bij Ajax aankondigde was het Jan Booms die het vlaggenstokje overnam bij Excelsior. De terugkeer van deze illustere grensrechter inspireerde zijn generatiegenoot Alidus ter Harmsel tot grote daden. De tegenpartij met de originele naam ‘de Tegenpartij’ bood weinig tegenstand.

Een paar weken geleden waren ze slachtoffer van de agressieve dadendrang van een aantal spelers van Andarinyo, waarna deze ploeg uit de competitie is gezet. Verder hebben ze onlangs vijf punten in mindering gekregen nadat er een speler zonder geldige pas was opgesteld.

Na een 3-0 ruststand werd het uiteindelijk 9-1 voor Excelsior’31.

Komende maandag speelt Excelsior’31 een uitwedstrijd bij ’t Hoekje in Oldenzaal. De volgende thuiswedstrijd is nog niet bekend, hierover wordt u uiteraard op de hoogte gehouden.

Doelpunten Excelsior: Alidus ter Harmsel 3x, Robert Kwinteberg 3x, John Lubbers, Jos Kreijkes, Wim Brinks.

Opstelling Excelsior 31:
Ruud Kreijkes (keeper), Jos Kreijkes, Wim Brinks, Alidus ter Harmsel, Sander Kwinteberg, Michael Mirza, Robert Kwinteberg, John Lubbers
Coach: Murat Yerlikaya
Grensrechter: Jan Booms

Kalender icoon zondag 13 februari 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers