Zaalvoetballers Excelsior’31 in de hoek gezet

De zaalvoetballers van Excelsior'31 1 hebben maandagavond de uitwedstrijd bij ’t Hoekje met 5-3 verloren. Na een goede eerste helft was de ruststand 2-2.

Na rust kwam Excelsior'31 1 echter net tekort in deze aantrekkelijke derby en was het uiteindelijk de thuisploeg die aan het langste eind trok. De wedstrijd ging vrijwel de gehele wedstrijd gelijk op, het de was de ervaring en efficiëntie bij ’t Hoekje dat de doorslag gaf.

Door een mooie combinatie door het midden kwam ’t Hoekje op 1-0. Via de keihard werkende Wim Brinks kwam Excelsior op 1-1 en het was routinier Alidus ter Harmsel die Excelsior op voorsprong schoot. Via een knappe individuele actie kwam ’t Hoekje echter voor rust nog op gelijke hoogte.

Na rust ging het tempo omhoog en kwam de thuisploeg op voorsprong. Bij een gele kaart voor ’t Hoekje wist Excelsior niet te profiteren. Via een fraai lobje kwam ’t Hoekje op een 4-2 voorsprong, voordat Michael Mirza de aansluitingstreffer wist te scoren.

In de slotfase speelde Excelsior alles of niets en kreeg het de 5-3 nog om de oren. De eerstvolgende thuiswedstrijd is vastgesteld voor donderdag 3 maart.

Om 20.00 uur is dan koploper Club Hac de tegenstander.

Opstelling Excelsior 31:
Ruud Kreijkes (keeper), Jos Kreijkes, Alidus ter Harmsel, Agassi Daneljan, Michael Mirza, John Lubbers, Wim Brinks
Coach: Murat Yerlikaya