Zaalvoetballers Excelsior'31 verliezen van koploper Club Hac

Zaalvoetballers Excelsior'31 verliezen van koploper Club Hac

De futsallers van Excelsior’31 hebben donderdagavond met 3-6 verloren van koploper Club Hac uit Twello. Na een 0-2 achterstand kwam Excelsior nog wel terug op 2-2, maar hiermee was de koek op en liepen de gasten snel uit na een ruime voorsprong. Ondanks alle goede bedoelingen bleek de koploper toch een maatje te groot.

In de Reggehal was het Excelsior dat goed uit de startblokken kwam. Met dank aan fysiotherapeut Albert Struik kon Gerald Keizer zijn rentree maken na twee maanden blessureleed.  Na een goede pass van John Lubbers in de openingsfase was het Michael Mirza die net niet bij de bal kon bij de tweede paal.

Het spel golfde op en neer zonder dat er grote mogelijkheden ontstonden. Door twee individuele acties wist Club Hac toch op een 0-2 voorsprong te komen. Dit was tevens de ruststand. Na de rust herpakte Excelsior zich snel. Via Robert Kwinteberg en John Lubbers werd het snel 2-2 en hing er een verrassing in de lucht.

De gasten zetten echter een tandje bij en dit was teveel voor Excelsior. Bij een 2-5 achterstand schoot John Lubbers nog een vrije trap hard binnen, maar het slotakkoord was wederom voor de gasten, zodat de eindstand 3-6 was.

Excelsior speelt over twee weken een uitwedstrijd bij John Eagles in Oldenzaal en zal hierna nog twee maal thuis spelen in de Reggehal.

Doelpunten Excelsior: John Lubbers 2x, Robert Kwinteberg

Opstelling Excelsior'31:
Willard Baan (keeper), Robert Kwintenberg, Gerald Keizer, John Lubbers, Agassi Daneljan, Michael Mirza, Alidus ter Harmsel

Coach: Murat Yerlikaya

Kalender icoon maandag 7 maart 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers