2-jarig contract voor Gradus Hempenius bij Excelsior'31!

2-jarig contract voor Gradus Hempenius bij Excelsior'31!

Donderdag 17 maart, 18.00 uur

De Technische Commissie van Excelsior'31 heeft het (onlangs getekende) 1-jarige contract van Gradus Hempenius omgezet in een 2-jarige verbintenis, bij de Rijssense Topklasser.

Bovendien is de 'ontsnappingsoptie' betaald voetbal uit het contract gehaald en maakt Hempenius daarmee een bewuste keuze voor zijn maatschappelijke carriëre, in combinatie met het voetballen bij Excelsior'31.



Erwin Looms (rechts) zorgde tijdens zijn actieve voetbalcarriere voor menige voltreffer; bij Excelsior'31 trekt hij die lijn 'gewoon' door, als voorzitter van de T.C. Zo werd de o.a. door BVO Emmen nadrukkelijk gevolgde Gradus Hempenius (links, op de foto) voor twee seizoenen vastgelegd. Een uitstekende zet, van de beleidsmaker(s), in Rijssen. 

Het spreekt voor zich dat de T.C. er trots op is dat Hempenius deze (bewuste) keuze heeft gemaakt, waarmee de supporters van 'de club van rood en wit' tenminste twee seizoenen lang kunnen genieten van de doelpunten en magistrale passeeracties van de aanvallende middenvelder.

Hempenius niet naar FC Emmen 
Bron: klik hier 
RIJSSEN - Gradus Hempenius gaat niet naar FC Emmen. De 26-jarige Enschedeër speelde vorige week een oefenduel mee, maar heeft de eerstedivisionist laten weten af te zien van een overgang en ‘gewoon’ naar Excelsior’31 te gaan. Met de Rijssense topklasser kwam Hempenius, momenteel speler van Achilles’29, begin januari al tot overeenstemming voor het nieuwe seizoen.

'De éénjarige verbintenis bij Excelsior is er inmiddels eentje voor een periode van twee seizoenen geworden', aldus de middenvelder. 'Ik heb een goed gevoel bij Excelsior en vond dat ik hun niet langer in onzekerheid moest laten. Na de oefenwedstrijd bij Emmen werd me verteld - en viel ook overal te lezen - dat ik goed had gespeeld. We zijn nu een week later, maar ik heb nog niets van Emmen gehoord. Daarom heb ik zelf maar een besluit genomen.' 

Kalender icoon donderdag 17 maart 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers