Ondanks moeizame onderhandelingen nieuw 1-jarig contract voor assistent-trainer Ryan Eertink (impressie geplaatst!)

Foto bij Ondanks moeizame onderhandelingen nieuw 1-jarig contract voor assistent-trainer Ryan Eertink (impressie geplaatst!)

Ondanks moeizame onderhandelingen nieuw 1-jarig contract voor assistent-trainer Ryan Eertink (impressie geplaatst!)

 

Klik hier voor een impressie van de onderhandelingen, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis. 

In het bijzijn van zaakwaarnemer Jan Veneklaas, Technische Commissie voorzitter Erwin Looms, bestuurlid Voetbalzaken Marcel Loohuis en getuige á decharge secretaris Jan van de Kamp heeft 1e elftal assistent-trainer Ryan Eertink zijn contract bij Excelsior'31 vanavond met één seizoen verlengd.



Het moet gezegd, de onderhandelingen verliepen bepaald stroef, mede doordat zaakwaarnemer Jan Veneklaas met een eisenpakket kwam dat klonk als een klok. Het betekende (letterlijk) een flinke streep door de rekening, voor de beleidsmakers van Excelsior'31. Een tegenslag waar geen rekening mee was gehouden. 

De onderhandelingen dreigden dan ook in een impasse te geraken, totdat het verlossende woord kwam van de schatbewaarder van Excelsior'31, penningmeester Wilfried Dittrich. Na een uur moeizaam onderhandelen kwam er uiteindelijk dan toch witte rook uit de schoorsteen van het imposante complex van Sandton Hotel Rijsserberg.



Middels een toast op een nieuw 1-jarig contract voor Ryan Eertink, opnieuw als assistent-trainer van het 1e elftal, werd de handtekeningsessie tegen 20.00 uur beëindigd.



Wel is door zaakwaarnemer Jan Veneklaas bedongen dat zijn cliënt komend seizoen de persconferenties na afloop van de thuisduels voor zijn rekening zal nemen, wanneer hoofdcoach Dennis Demmers onverhoopt verhinderd is.

Een duidelijk signaal aan de media dat met Ryan Eertink ook komend seizoen niet te spotten valt.

Waar een zaakwaarnemer al niet goed voor is...

Kalender icoon woensdag 30 maart 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers