Excelsior'31 'onder 11' stevig over de knie bij leeftijdsgenoten van Omhoog (interview hoofd jeugdopleiding Han Slots volgt)

Foto bij Excelsior'31 'onder 11' stevig over de knie bij leeftijdsgenoten van Omhoog (interview hoofd jeugdopleiding Han Slots volgt)

Excelsior'31 'onder 11' stevig over de knie bij leeftijdsgenoten van Omhoog (interview hoofd jeugdopleiding Han Slots volgt)

 * klik hier voor 90 foto's (copyright www.excelsior31.nl). In de loop van vrijdag volgt een interview met Excelsior'31 hoofd jeugdopleiding Han Slots




Donderdag 7 april: Excelsior'31 'onder 11' - Omhoog 'onder 11' 1-6

Het Excelsior'31 'onder11' team heeft het duel tegen de leeftijdsgenoten van Omhoog (Wierden) met duidelijk cijfers verloren. Na 3x 20 minuten voetballen was de eindstand 1-6, in het voordeel van de groen/witten. 



Eerder won Excelsior'31 'onder 11' met 4-0 bij Hulzense Boys en speelde het gelijk in Borne, tegen NEO (3-3). 

Later méér...



'Onder 11'
De technische commissie (jeugd) van Excelsior'31 heeft in overleg met de tc's van HHC Hardenberg, Omhoog, NEO, Hulzense Boys en initiatiefnemer SVZW overleg gehad over een onderlinge competitie voor 2e jaars E-spelers, die aan het eind van het seizoen de overstap maken naar de D-jeugd.

Er wordt gespeeld in een halve competitie, die bestaat uit 5 wedstrijden. Een wedstrijd is 3 x 20 minuten. 

 
De Technische Commissie Jeugd verwacht met deze pilot een extra stap te kunnen zetten in de ontwikkeling van deze lichting jeugdspelers.
 
Voor meer info zie www.onder11.tk

 

Kalender icoon vrijdag 8 april 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers