Excelsior'31 herstelt zich in stijl van Harkema echec (0-3 winst op CSV Apeldoorn) -samenvatting geplaatst!

Foto bij Excelsior'31 herstelt zich in stijl van Harkema echec (0-3 winst op CSV Apeldoorn) -samenvatting geplaatst!

Excelsior'31 herstelt zich in stijl van Harkema echec (0-3 winst op CSV Apeldoorn) -samenvatting geplaatst!

 CSV Apeldoorn - Excelsior'31 0-3
0-1 Karim Chengachi
0-2 Nigel Michels
0-3 Kevin Aman (archieffoto)

* Klik hier voor de 11.15 minuten lange samenvatting, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis. (let op: op 4 min. 30 een shake hands van twee 'oude bekenden'...)

* Klik hier voor een reactie van Excelsior'31 coach Dennis Demmers, op RTV Oost radio

* Klik hier voor een verslag & foto's op de site van CSVA

* klik hier voor foto's (bron: Orange Pictures/Wout van Zoeren)

(bron: VoZ)
CSV Apeldoorn - Excelsior '31 0-3

Het op non-actief zetten van trainer Bram van Aken heeft niet het gewenste schokeffect teweeg gebracht bij de spelers. Vanaf het begin voelde iedereen dat de wil er wel was, maar dat de druk op de schouders van de spelers te hoog was. Volkomen verdiend werd verloren van Excelsior 31, alhoewel het eerste doelpunt van de Rijssenaren duidelijk in buitenspelpositeie werd gemaakt. En dat was gelijk de bekende mokerslag voor de Apeldoorners. Toch blijft klassebehoud nog steeds tot de mogelijkheden behoren.

CSV Apeldoorn - Excelsior '31 0-3 (0-1)

Doelpunten  26. Karim Chengachi 0-1, 57. Nigel Michels 0-2, 71. Kevin Aman 0-3
Scheidsrechter  R. Luinge
Toeschouwers  1100
CSV Apeldoorn  Peter Veeneman, Mozes Residay, Thomes Litjens(65. Jasper van Oorspronk), Kees Kievit, Jeroen van den Hoek, Steven van Es, Marc Hoekstra, Wesley Bruinier, Mark Fennebeumer, Jochem de Weerdt(73. Modou Nyang), Jaap de Brouwer(62. Giel Thijssen)
Excelsior '31  Arjan Kok, Andreas David, John Lubbers, Maurice Bartelds, Michel Gerritsen Mulkes, Nigel Michels, Coen Zwollo, Dennis Rosink(John van Pijkeren), Amanuel Isa(Lesley Nahrwold), Kevin Aman(73. Bunyamin Özkök), Karim Chengachi
Gele kaart  Jasper van Oorspronk (CSV Apeldoorn), John Lubbers (Excelsior '31)


CSV: geen schokeffect, maar shockeffect
Bron: klik hier 
Het ontslag van trainer Bram van Aken (hij werd woensdag op straat gezet) heeft bij CSV Apeldoorn nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Zaterdagmiddag was er thuis tegen Excelsior'31 eerder sprake van een shockeffect dan van een schokeffect: 0-3.

Onder leiding van het interim-duo Ruud Dijkman/Martijn Baars maakte CSV namelijk een belabberde indruk. Voor rust toonde de ploeg totaal geen beleving en werd nogmaals aangetoond dat de huidige defensie het niveau van de topklasse niet aankan en dat het team een leider ontbeert. 

Na geschutter achterin kwamen de Rijssenaren op 0-1 en de gelatenheid waarmee de tegentreffer geincasseerd werd, was veelzeggend.

In de tweede helft drong CSV wel wat meer aan, maar liep Excelsior vrij eenvoudig uit naar een 0-3 zege. Opvallend was de rentree van Jasper van Oorspronk aan Apeldoornse zijde. Hij zou wegens een blessure dit seizoen niet meer in actie komen, maar viel halverwege de tweede helft in. 

Doordat ARC in de kelder van Flevo Boys won (1-3), lijkt een plek in de nacompetitie het hoogst haalbare voor de club uit het Orderbos. 

Excelsior'31 ruim langs CSV
Bron: klik hier 
APELDOORN - Topklasser Excelsior '31 kende geen moeite met het laag geklasseerde CSV Apeldoorn. De Rijssenaren wonnen met 3-0.
Karim Chengachi profiteerde na een kwartier spelen van een fout in de Apeldoornse defensie: 0-1. CSV kwam daarna beter in de wedstrijd, maar wist het net niet te vinden. 

Na rust was het Nigel Michels die met zijn treffer voor de 0-2 zorgde. CSV kwam er daarna niet meer aan te pas en na opnieuw knullig uitverdedigen zorgde Kevin Aman voor de 0-3 eindstand. Het duel stond onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge, die een prima duel floot.

Excelsior-trainer Dennis Demmers vond dat zijn ploeg nog wat recht had te zetten na de ontluisterende 3-0 thuisnederlaag tegen Harkemase Boys van vorige week. "Dat lukte aardig, we zaten er bovenop en lieten CSV geen schijn van kans. Vooral in de eerste helft speelden we een prima wedstrijd. We waren scherp en alle drie de goals waren goed uitgespeelde aanvallen."

Bij Excelsior keerde Bunyamin Özkök terug na een zware enkelblessure. Door het gelijkspel van concurrent HHC tegen Lisse (1-1) klimmen de Rijssenaren naar de vijfde stek
.



later méér... 

 

Kalender icoon zaterdag 16 april 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers