Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen van PFC/Intersport Jonker

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen van PFC/Intersport Jonker

Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen van PFC/Intersport Jonker

Donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 hun laatste wedstrijd van de reguliere competitie met 1-0 gewonnen van PFC uit Apeldoorn. In een zenuwslopende match was het uiteindelijk John Lubbers die de winnende treffer maakte acht minuten voor tijd. 

Door deze overwinning stijgt Excelsior’31 een plek op de ranglijst en is het op de achtste plaats geëindigd in de Hoofdklasse. Voor het seizoen werd er meer verwacht dan een achtste plek, maar de laatste twee overwinningen bieden toch perspectief voor de toekomst.

De wedstrijd tegen PFC stond in het teken van het afscheid van routinier Alidus ter Harmsel. Hij neemt na meer dan twintig jaar en 500 wedstrijden afscheid van het eerste team. Zijn hoogtepunten zijn o.a. de topscorerstitel van de Hoofdklasse en de promotie naar de Eerste Divisie. 

Tijdens zijn laatste officiële wedstrijd ondernam hij nog wel een aantal pogingen om zich persoonlijk te onderscheiden via een doelpunt, maar dit was hem niet gegund. Uiteindelijk mocht hij wel de zoete smaak van de overwinning tot zich nemen in deze moeilijke wedstrijd tegen het technisch sterke PFC uit Apeldoorn. 

Een 1-0 uitslag komt niet vaak voor bij het zaalvoetbal en hierbij mag de rol van de uitstekende keeper Willard Baan van Excelsior’31niet onvermeld blijven.

Spelers en begeleiding van Excelsior’31 bedanken het publiek voor hun steun en hopen elkaar na het seizoen weer te mogen begroeten in de Reggehal.

Scoreverloop: 
1-0 John Lubbers

Selectie Excelsior: 
Willard Baan (keeper), Alidus ter Harmsel,  Gerald Keizer, Sander Kwinteberg, Agassi Daneljan, Wim Brinks, John Lubbers

Coach: Murat Yerlikaya

Kalender icoon vrijdag 22 april 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers