Excelsior'31 koestert zijn sponsoren en focust zich op de toekomst

Foto bij Excelsior'31 koestert zijn sponsoren en focust zich op de toekomst

Excelsior'31 koestert zijn sponsoren en focust zich op de toekomst

Excelsior’31 wil een vereniging zijn voor iedereen en wil een vooraanstaande rol vervullen in de top van het zaterdagamateurvoetbal. Excelsior’31 heeft bovendien het streven om zoveel mogelijk 'eigen' jongens in de eerste selectie op te nemen, die afkomstig zijn uit de jeugdopleiding. 

Dit zijn een 3-tal ambities van Excelsior’31 die woensdagavond ter sprake kwamen tijdens een bijeenkomst waarbij enkele sponsoren (TOP & SEJP), het bestuur en een aantal commissieleden (TC senioren, sponsorzaken en PR & Communicatie) aanwezig waren. 

Om de genoemde ambities en andere doelstellingen te kunnen waarmaken zijn financiën nodig. Via o.a. contributie, kantineverkopen, entreegelden komt Excelsior’31 aan deze gelden. Maar ook voor een belangrijk gedeelte via haar sponsoren. 

Excelsior’31 is dan ook blij met de vele sponsoren die de club financieel ondersteunen. Zonder die steun zou Excelsior’31 niet staan, waar het nu staat. 

Het mag duidelijk zijn dat ook met het oog op de toekomst sponsoren van essentieel belang zijn. Denk hierbij niet alleen aan de genoemde ambities, maar ook aan de nog te bouwen tribune met daarin de nieuwe en (broodnodige) kleedkamers.

Om die reden heeft Excelsior’31 – onder aanvoering van kersvers bestuurslid commerciële zaken Pieter Oosthoek -  gisteren het startschot gegeven om de relatie met huidige sponsoren te verstevigen en potentiële sponsoren te laten inzien dat Excelsior’31 vele sponsormogelijkheden kent en dat dit – ook voor sponsoren - vele voordelen kan hebben. 

Tijdens de bijeenkomst is besproken hoe Excelsior’31 dit proces het beste vorm kan geven. Doelstelling is dat alle sponsoren en potentiële sponsoren daarvan - op korte termijn al -  de resultaten zien. 

Dat is niet alleen goed voor de sponsoren, maar ook voor iedereen die Excelsior’31 een warm hart toedraagt. 

'Samen de toekomst in!'
 

Kalender icoon donderdag 28 april 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers