Doelman Mark Lohuis schiet Excelsior'31 16 in de dying seconds naar de titel

Foto bij Doelman Mark Lohuis schiet Excelsior'31 16 in de dying seconds naar de titel

Doelman Mark Lohuis schiet Excelsior'31 16 in de dying seconds naar de titel

Foto: doelman Mark Lohuis wordt nadrukkelijk geknuffeld, nadat hij in de slotseconden van het duel de winnende treffer had laten aantekenen (8-7) 

* klik hier voor 19 foto's (copyright www.excelsior31.nl).

 

Alsof Alfred Hitchcock in eigen persoon het scenario geschreven had. Zo spannend was vanavond de kampioenswedstrijd van de zaalvoetballers van Excelsior'31 16, tegen het 18e.

Excelsior'31 16 nam na luttele minuten spelen dan wel de leiding maar liep vervolgens voortdurend tegen een achterstand aan te hikken. Sterker nog, 9 minuten voor tijd leidde Excelsior'31 18 nog met 7-4.

Excelsior'31 16 speelde in de slotfase nadrukkelijk tegen de klok, vocht voor wat het waard was en werd in de dying seconds van het duel beloond, middels een treffer van (nota bene) doelman Mark Lohuis, 8-7.


 
De ontlading was enorm, bij de spelers van Excelsior'31 16. Aan de hand van uitblinker Erik ten Hove was men tot het gaatje gegaan.

Het moet gezegd, Excelsior'31 18 deed vanavond absoluut zijn sportieve plicht en hield het tot in de laatste milliseconden van het duel spannend. Sterker nog, misschien was men vanavond voetballend wel wat beter dan de companen van het 16e.

Na het laatste fluitsignaal van de prima arbiter doken vrienden, familie en bekenden bovenop de kampioenen. De titel was een feit (en daar mocht op gedronken worden)...
 

Kalender icoon donderdag 28 april 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers