Razendknappe bekerwinst Excelsior’31 B4

Foto bij Razendknappe bekerwinst Excelsior’31 B4

Razendknappe bekerwinst Excelsior’31 B4

BORNE - Zaterdagmiddag speelde Excelsior’31 B4 de KNVB districtsbekerfinale tegen NEO B2. Het was een spannende wedstrijd, waarbij NEO een serie 100% kansen om zeep hielp, in de eerste helft. NEO B2 was dan ook de bovenliggende partij, maar Excelsior’31 hield heldhaftig stand.

Mede door een enorme inzet kon NEO partij worden geboden. Vlak voor de rust was er een Excelsior’31 counter, over rechts. Frank ter Steege vond Nicolay Bökkerink, die met een laag schot in de hoek doel trof, 0-1.

In de tweede helft ontspon zich een geweldig gevecht waarbij Excelsior’31 B4 zo nu en dan met kunst en vliegwerk het doel schoon hield. Het spel speelde zich dan ook voor een groot deel op de Excelsior’31 B4 helft af, maar de rood/witten gaven geen  krimp.

Zo trokken ze de hoofdprijs over de streep. Een wisselvallig seizoen kreeg zo een spannend en voor B4 geweldig slot. Zo kun je zien wat je met hard werken allemaal kunt bereiken. Daarom betekent de bekerwinst meer dan zo-maar-een-prijs.

Onder de bezielende leiding van Johan Wissink en de hulp van G.J. Kwintenberg, Erwin Machielsen en Gerrit ten Berge betekende de bekerwinst een
geweldig slot van het voetbalseizoen.

Je mag gevoeglijk aannemen dat de beker een prominente plek krijgt in de bij Excelsior’31 rijkelijk gevulde bekerkast…

Excelsior’31 B4. 
 

Kalender icoon maandag 23 mei 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers