Speler Vitesse op proef bij Excelsior'31

Foto bij  Speler Vitesse op proef bij Excelsior'31

Speler Vitesse op proef bij Excelsior'31

Bron: dagblad TC Tubantia
RIJSSEN - Excelsior'31 begint zaterdag 2 juli met een proefspeler aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Burak Tekay heeft zich aangemeld bij de topklasser uit Rijssen en toestemming gekregen om mee te trainen.

De 21-jarige Turkse middenvelder was het afgelopen seizoen basisspeler bij Jong Vitesse/AGOVV, maar zijn aflopende contract werd desondanks niet verlengd.

Tekay maakte zes jaar deel uit van de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV. Tot een optreden in de hoofdmacht van de Arnhemmers kwam hij niet. 



Bericht uit archief dagblad De Stentor:
Gaziantepspor in beeld voor speler Jong Vitesse
ARNHEM - Burak Tekay hoopt zijn carriere te vervolgen bij Gaziantepspor. De 21-jarige middenvelder van Jong Vitesse/AGOVV reist begin juli voor een contractbespreking naar Turkije.
 
Tekay was het afgelopen seizoen een basisspeler bij Jong Vitesse/AGOVV, dat ten koste van Jong Feyenoord/Excelsior de bekerfinale won. De Turk kwam echter nog nooit uit voor de hoofdmacht van Vitesse. Vorige maand kreeg Tekay te horen dat hij niet in aanmerking kwam voor een contract. Tekay maakte zes jaar deel uit van de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV.
 
Gaziantepspor is een subtopper in Turkije.

Klik hier voor een bericht op de website van Gaziantepspor.
Kalender icoon woensdag 29 juni 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers