Bloedeloze remise bij oefenduel HSC'21 - Excelsior'31 (foto's & samenvatting geplaatst!)

Foto bij Bloedeloze remise bij oefenduel HSC'21 - Excelsior'31 (foto's & samenvatting geplaatst!)

Bloedeloze remise bij oefenduel HSC'21 - Excelsior'31 (foto's & samenvatting geplaatst!)

Klik hier voor 161 foto's (copyright www.excelsior31.nl)



De samenvatting (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis) is te bekijken door op de TV te klikken.


HSC'21 - Excelsior'31 0-0 (0-0)
Opstelling Excelsior'31: Maikel Kampjes (46. Arjan Kok), Kevin Siemelink (46. Wim Oosthoek), Niek Davina, Andreas David, Jan Borghuis (46. Noë Bokila), Michel Gerritsen Mulkes (46. Orshein Eylio), Amanuel Isa, Kevin Winkelhuis (20. vanwege blessure vervangen door Dennis Rosink), Bunyamin Özkök (70. Michel Gerritsen Mulkes), Robert Wilens (70. Wim Bokila) en Wim Bokila (46. Christiaan Cicek) 



HSC'21 en Excelsior'31 sloten vanmiddag een oefenduel af zoals men er aan begon, op 0-0. Het moet gezegd, een vlotte balcirculatie was bijkans onmogelijk op het stroeve kunstgras. Bovendien had men aan beide kanten voortdurend ruzie met de bal, was de eindpass nogal eens onzuiver en kwam daardoor het duel maar zelden op stoom. 



Ook de bij vlagen meticuleus fluitende arbiter hielp het oefenduel tussen de Twentse Topklassers niet echt op gang. Resultaat: een voor de toeschouwers zelden boeiend oefenpotje, met een incidentele opleving.



HSC'er Cenk Uguz, nadrukkelijk in beeld bij BVO Emmen, houdt Dennis Rosink en Amanuel Isa bezig

Afwezig bij Excelsior'31: Nigel Michels, Karim Chengachi, Gradus Hempenius, John Lubbers, Maurice Bartelds, Maarten Smit en Gerald ten Hove

Twentse amateurtoppers in evenwicht
Bron: TC Tubantia



HAAKSBERGEN - Met een 0-0 gelijkspel in een oefenwedstrijd hebben HSC ' 21 en Excelsior zaterdagmiddag een nieuwe stap gezet in hun voorbereiding. Beide topklasseteams misten door vakanties en blessures nog een aantal basisspelers. Zo ontbrak bij de Haaksbergse ploeg aanvoerder Jordi Holtkamp.



Voor de trainers Paul Krabbe (HSC ' 21) en Dennis Demmers (Excelsior) bood het duel de gelegenheid een aantal nieuwe spelers uit te testen. Over en weer waren er een paar kleine kansjes. Bij de ploeg uit Rijssen stond oud-HSC' er Robert Wilens in de spits.



In de eerste helft moest Excelsior-speler Kevin Winkelhuis (op de foto op de hielen gezeten door HSC'er Cenk Uguz), die in de zomer van Quick'20 overkwam, het veld verlaten met een blessure. In de tweede helft trof Melvin Degenaar het zelfde lot aan de zijde van HSC'21.

De selectie van Excelsior'31 sluit hiermee het eerste deel van de voorbereiding af, geniet van een vakantie tot en met maandag 25 juli en hervat dinsdag 26 juli de training.

Zaterdag 30 juli
Rohda Raalte - Excelsior'31 (14.30 uur)

Dinsdag 2 augustus
Excelsior'31  - Jong Heerenveen (19.30 uur)

Zaterdag 6 augustus
Excelsior'31 - WKE (15.00 uur)

Dinsdag 9 augustus
Toernooi Nunspeet (eerste duel): Nunspeet - Excelsior'31, om 20.00 uur

Donderdag 11 augustus
Excelsior'31 - FC Zutphen (20.00 uur)

Zaterdag 13 augustus
Toernooi Nunspeet (tweede duel):
verliezer (Nunspeet - Excelsior'31) vs verliezer (DVS'33 - VVOG), om 13.00 uur
winnaar (Nunspeet - Excelsior'31) vs winnaar (DVS'33 - VVOG), om 16.00 uur 


 

Kalender icoon zaterdag 16 juli 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers