Excelsior'31 met 5-0 te sterk voor W.K.E. (foto's en samenvatting én verslag geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 met 5-0 te sterk voor W.K.E. (foto's en samenvatting én verslag geplaatst!)

Excelsior'31 met 5-0 te sterk voor W.K.E. (foto's en samenvatting én verslag geplaatst!)

De samenvatting (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis) is te bekijken door op de TV (rechts) te klikken.

Klik hier voor 110 foto's (copyright www.excelsior31.nl)



 Excelsior'31 - W.K.E. 5-0
1-0 Maurice Bartelds
2-0 Niek Davina



3-0 Robert Wilens 
4-0 Gradus Hempenius
5-0 Maurice Bartelds

Opstelling Excelsior'31:
Maikel Kampjes (46. Arjan Kok), Michel Gerritsen Mulkes, John Lubbers, Maurice Bartelds, Andreas David, Nigel Michels (60. Kevin Winkelhuis) , Amanuel Isa, Niek Davina, Gradus Hempenius, Robert Wilens en Christian Cicek (60. Jan Borghuis).



Niet van de partij: topscorer Karim Chengachi (ziek). Geblesseerd: Maarten Smit, Gerald ten Hove, Dennis Rosink, Bunyamin Özkök en Kevin Siemelink.

Opstelling WKE:
Diederik Bangma, Rudolf Lip, Martin de Roo, Martijn Doldersum, Guus de Vries, Martijn Kamps, Erwin Buurmeijer, Robin Demeijer, Björn Zwikker, Robert Fik en Erwin Bruinsma.
Na rust kwamen de volgende invallers het veld in: Angelo Zimmerman,  Almar Doek, Berend Oosting, Peter van der Slot, Anton Jongsma en Jeroen Buurke



Excelsior’31 wint oefenduel tegen W.K.E. afgetekend met 5-0
RIJSSEN – Topklasser Excelsior’31 heeft een oefenpotje tegen nieuwbakken zondag Topklasser W.K.E. met duidelijke cijfers in winst omgezet. De stand op het ‘fictieve’ scorebord na 90 minuten (5-0) sprak dan ook boekdelen. Daarnaast werd overduidelijk dat Excelsior’31 in deze fase van de voorbereiding beduidend verder is dan opponent W.K.E. Zo waren bij de Emmenaren onder meer de gelouterde cracks Jan Hooiveld en Dennis Loer niet van de partij, vanwege vakantie. Dribbelkoning Anton Jongsma keerde eerst vrijdag terug van vakantie en mocht het laatste deel van de wedstrijd nog even opdraven.

Bij Excelsior’31 ontbraken de zieke Karim Chengachi en de geblesseerden, vijf in totaal: Maarten Smit, Bunyamin Özkök, Dennis Rosink, Gerald ten Hove en Kevin Siemelink. Excelsior’31 was – in vergelijking met de oefenduels tegen Rohda Raalte en de SC Heerenveen beloften tegen W.K.E. 90 minuten bij de les en opperst geconcentreerd. Een geruststellende gedachte voor Excelsior’31 coach was dat hij eindelijk weer kon beschikken over de van een liesblessure herstelde Michel Gerritsen Mulkes.

Op een kwart van de wedstrijd nam de thuisploeg de leiding, middels verdediger Maurice Bartelds, 1-0. Daar waar Niek Davina de eerste treffer voorbereidde, rondde de Rosummer de tweede in hoogsteigen persoon af. Middels een lepe kopbal verschalkte hij W.K.E. goalie Diederik Bangma, 2-0.

De mooiste treffer van de middag kwam op naam van Robert Wilens, voor het eerst in de basis-11, na een hardnekkige griepaanval. Over aanval gesproken, de voorbereidende actie van Gradus Hempenius (die zijn directe opponent ‘poortte’ en vervolgens een loepzuivere voorzet afleverde) was weergaloos. Wilens anticipeerde uitstekend en met een subtiele voetbeweging was de 3e treffer van Excelsior’31 dan ook geschiedenis, 3-0.

Na rust ‘kakte’ het duel wat in en viel er van beide kanten slechts incidenteel nog iets te genieten. Met name bij de bezoekers waren ‘de knollen’ op. Toch vielen er nog twee fraaie treffers, in het voordeel van de thuisploeg. De 4-0 werd opgezet en afgerond door Gradus Hempenius en bij de 5e treffer mocht Maurice Bartelds de trekker definitief overhalen, na een fraaie steekpass van Kevin Winkelhuis, 5-0. Een aanval die Bartelds in hoogsteigen persoon opzette, overigens.



De komende week wordt een drukke voor Excelsior’31. Dinsdag 9 augustus speelt het (in en) tegen Nunspeet, aanvang 20.00 uur. Het duel (op kunstgras) maakte onderdeel uit van een jaarlijks toernooi van de organiserende vereniging Nunspeet, waar dit keer ook VVOG en DVS’33 aan deelnemen. Mocht Excelsior’31 het duel tegen Nunspeet in winst om kunnen zetten, dan speelt het zaterdag 13 augustus (om 16.00 uur) tegen de winnaar van het duel VVOG – DVS’33. Het duel tussen de (Veluwe) streekgenoten wordt overigens woensdagavond gespeeld.

Tussen de beide duels in Nunspeet door speelt Excelsior’31 donderdag 11 augustus een oefenwedstrijd tegen zaterdag 1e klasser FC Zutphen. Het duel op sportpark De Koerbelt begint om 20.00 uur.  



Foto: Mart Nieuwenhuis

Excelsior'31 maakt gehakt van WKE
Bron: RTV Oost 
Excelsior'31 heeft in een oefenduel met WKE hard uitgehaald. De ploeg van trainer Dennis Demmers zegevierde met maar liefst 5-0. Excelsior had geen kind aan WKE, dat komend seizoen uitkomt in de zondagtopklasse. Maurice Bartelds nam de 1-0 voor zijn rekening. Voor rust vonden ook Niek Davina en Robert Wilens het net voor de zaterdagtopklasser.

In het tweede bedrijf maakte Gradus Hempenius, die overkwam van Achilles'29, de 4-0. Bartelds zorgde met zijn tweede van de middag voor de 5-0 eindstand.  Excelsior verloor dinsdag nog met 1-3 van de beloften van sc Heerenveen.

 

 

 

Kalender icoon zaterdag 6 augustus 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers