Wethouders Wolterink en Stegeman ontvangen eerste exemplaren presentatiegids Excelsior’31

Foto bij  Wethouders Wolterink en Stegeman ontvangen eerste exemplaren presentatiegids Excelsior’31

Wethouders Wolterink en Stegeman ontvangen eerste exemplaren presentatiegids Excelsior’31

op de foto, v.l.n.r.: Leon Simons, wethouder Ben Wolterink, wethouder Ab Stegeman en Bert Bosschers
 
RIJSSEN – Voorafgaand aan het oefenduel van Excelsior’31 tegen FC Zutphen werden donderdagvond aan de Rijssense wethouders Ab Stegeman en Ben Wolterink in het clubhuis van de zaterdag Topklasser de eerste exemplaren van de fonkelnieuwe presentatiegids overhandigd.  
 
Excelsior’31 werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot winnaar van de Gulden Gids Award, door de Belangenvereniging van Zaterdagvoetbalverenigingen. In het Zeister KNVB complex werden de leden van de Presentatiegids Commissie van Excelsior’31 rond de jaarwisseling dan ook nadrukkelijk in het zonnetje gezet. 
 
In de aanloop naar de voorbereiding op de presentatiegids van het nieuwe seizoen kreeg de commissie versterking van niemand minder dan Martin Klaassen (redactie). Opnieuw werd de lat hoog gelegd: de commissie sprak de intentie uit om ook dit keer met een onderscheidend exemplaar voor de dag te komen. Om zo opnieuw een gooi te doen naar de prestigieuze Gulden Gids Award, de prijs voor de beste presentatiegids van alle amateurvoetbalverenigingen, in het Zaterdagvoetbal.

 
Wethouder Ben Wolterink, zelf ooit een begenadigd voetballer bij Excelsior’31, sprak lovende woorden en was dan onder de indruk van de inhoud en lay-out van de presentatiegids. ‘Excelsior staat niet voor niets voor ‘steeds hoger’. De club timmert al jaren achtereen flink aan de weg en is een prima uithangbord, voor onze gemeente. Met een presentatiegids als deze kan een ambitieuze club als Excelsior’31 zich absoluut laten zien. Niets dan lof!’  
 
De Presentatiegids Commissie van Excelsior’31 bestaat uit:  Leon Simons (coördinatie), Martin Klaassen (redactie), Bert Bosschers (coördinatie) en Jan Sanderman (redactie en fotografie). 
 
Excelsior’31 Top Supportlid Bandwerk Internet- en Reclamebureau is verantwoordelijk voor het ontwerp van de presentatiegids. Een woord van dank aan Hans Van der Stouw (eigenaar) en Tom Rouw (ontwerp) is dan ook zeker op zijn plaats. 
 
Thijs Nieuwenhuis is verantwoordelijk voor het camerawerk van het beeldmateriaal op de cd, die als ‘bonus’ is toegevoegd aan de presentatiegids. Op de cd staan o.a. beelden van alle doelpunten van Excelsior’31 in de Topklasse, van afgelopen seizoen. Daarnaast een impressie van een recentelijk gehouden sponsoravond en interviews met sponsoren en beleidsmakers van Excelsior’31. 
Kalender icoon vrijdag 12 augustus 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers