Uitslagen van oefenwedstrijden Excelsior'31 2, A1 en B1

Foto bij Uitslagen van oefenwedstrijden Excelsior'31 2, A1 en B1

Uitslagen van oefenwedstrijden Excelsior'31 2, A1 en B1



Zaterdag 13 augustus:

* Excelsior'31 B1 - Venray B1 3-3 (0-1) Klik hier voor de samenvatting, met dank aan Jan Nijkamp (MultiVideo)

  

* Excelsior'31 A1 - Venray A1 2-3 (1-0) - Klik hier voor 69 foto's (copyright www.excelsior31.nl)

* Reunie 1 (zondag 4e klasse) - Excelsior'31 2 1-2 (1-2) - Klik hier voor 39 foto's (copyright www.excelsior31.nl)

Startopstelling Excelsior’31 2:
Maikel Kampjes (Quick’20), Steven Jansen (A1), Harald Eertink, John van Pijkeren, Simon Baysoy (A1), Wim Oosthoek, Caleb Rahajan (Be Quick’28), Remco Gombert (A1), Ninos Baysoy (RKSV), Orshein Eilyo (A1) en Bunyamin Özkök (1e)

Wissels: Johan Wessels, Jurgen Siemerink, Jeroen Dangremond, Niek Bakker, Gert-Jan Schultink en Arnaud Gerritsen

Excelsior’31 2 speelde zaterdagmiddag zijn eerste oefenwedstrijd, na een welverdiende zomervakantie. Onder leiding van de nieuwe coach Fethi Ozerdogan werd een bezoek gebracht aan de plaatselijke Reunie, in Borculo. Het moet gezegd, de zondag 4e klasser bood prima partij. Het beschikt over een jonge ploeg, die absoluut de intentie heeft om verzorgd voetbal te spelen. Een ideale opponent, voor een eerste serieuze testcase van Excelsior’31 2, zou je zeggen.



Mede vanwege de absentie van vakantiegangers en sterkmakers Jelte van der Berg, Bart Slagman en Adrian Kwintenberg deed coach Ozerdogan een beroep op een aantal spelers van Excelsior’31 3, zoals Niek Bakker en Jeroen Dangremond. Van de 1e elftalselectie van Excelsior’31 gaven doelman Maikel Kampjes en aanvaller Bunyamin Özkök acte de presence.



Vreemd was het dan ook niet dat Excelsior’31 in Borculo startte met een basis-11, met nog maar 3 spelers die de finale om het algeheel landskampioenschap voor reserveteams speelden (tegen ASWH). Desalniettemin stond er nog steeds een absoluut representatief team.

Zoals gezegd bood Reunie prima tegenstand en was het niet eens onverdiend dat het de leiding nam, na een strafschop (overtreding doelman Maikel Kampjes). Voor rust trok Bunyamin Özkök beide partijen weer gelijk. Sterker nog, via een fraaie kopgoal van Wim Oosthoek namen de bezoekers de leiding, 1-2.



Na rust werd er flink (door)gewisseld, iets wat de wedstrijd geen goed deed. Je zou er dan ook zo weinig mogelijk woorden aan vuil moeten maken.

Excelsior’31 2 speelt a.s. dinsdag een eerste, serieuze test. MVV’29 1 (Mariaparochie) ontvangt de Rijssenaren, in het eerste KNVB districtsbekerduel van het nieuwe seizoen.
 

Kalender icoon zaterdag 13 augustus 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers