Foto bij Excelsior'31 C1 met dubbele cijfers langs Luctor et Emergo C1 (samenvatting geplaatst!)

Klik op de TV (rechts) voor een samenvatting van dit duel (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis).

Excelsior'31 C1 speelde maandagavond zijn eerste bekerduel. Tegenstander op de Koerbelt was Luctor et Emergo C1.

De Almeloërs kwamen al snel op een 0-1 voorsprong, maar lang konden ze daar niet van genieten.

Excelsior'31 kwam nog voor rust op een 3-1 voorsprong. Na rust scoorden de mannen van trainer/coach Robert Peterman nog 8x, eindstand 11-1 in het voordeel van de Rijssenaren.

Excelsior'31 C1 - Luctor et Emergo C1 11-1 (3-1)