Foto bij Doelpuntenmachine E1 op volle toeren (16-1 winst op MVV'29) (Samenvatting geplaatst!)

Klik op de TV (rechts) voor een samenvatting van Excelsior'31 E1 - MVV'29 E1, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Na eerdere ontmoetingen met Holten E1 (7-2 winst) en VMC E1 (13-0 winst) speelde Excelsior'31 E1 maandagavond zijn laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi.

Tegenstander MVV'29 E1 uit Harbrinkhoek werd met maarliefst 16-1 verslagen.

Excelsior'31 C1 speelde maandagavond ook een bekerwedstrijd, het won met 0-4 bij Quick'20 C1. Door deze overwinning is Excelsior'31 C1, net als E1 geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi.

Verslag Excelsior'31 E1 - MVV'29 E1 (door Gerbert Baan):

Vandaag stond de 3e bekerwedstrijd van Excelsior'31 E1 op het programma. Na de 2 vorige bekerwedstrijden te hebben gewonnen, was vandaag MVV’29 de tegenstander.

Op volle sterkte, Philip was er ook weer bij na een weekje vakantie, begonnen we goed aan de wedstrijd. Na 5 minuten scoorde Mart op aangeven van Daan de 1-0. MVV ’29 E1 stelde hier een schot op doel tegenover, die keurig werd tegengehouden door Tim. Vlak daarna kreeg Excelsior'31 E1 een corner te nemen, die prachtig door Jesse in een keer werd binnengeschoten, 2-0.

MVV'29 E1 maakte hierop meteen de aansluitingstreffer, afstandsschot van 15 meter,  2-1. Vervolgens ging het snel met de doelpuntenmachine.

In een tijdsbestek van 12 minuten werd de stand op 8-1 gebracht. Eerst was het Daan die op aangeven van Mart behendig de 3-1 maakte. Vervolgens was het weer Daan die diagonaal de 4-1 binnenschoot. Een afstandsschot van Julian zorgde voor de 5-1.

Enkele momenten later kopte Mart een corner van Tijmen de 6-1 binnen. In de 18e minuut kapte Julian 2 man uit en bracht de stand op 7-1. Jarmo bracht vervolgens de ruststand op 8-1.

Na de thee ging Excelsior'31 E1 vrolijk verder met het maken van doelpunten. Jarmo maakte van dichtbij de 9-1. Na goed doorzetten van Mart maakte Jesse het tiende doelpunt: 10-1.

Even later passeert Mart 3 spelers om vervolgens de bal te geven aan Jesse die er 11-1 van maakt. Mart maakt er dan zelf 12-1 van. Even stokt de doelpuntenmachine, er volgen kansen voor Nick (net over), Jarmo alleen voor de keeper maar net naast.

De 13-1 is een prachtig doelpunt van Nick, hij draait knap weg van zijn medespeler en schiet de bal bovenin de hoek van het doel. Kort daarna tikt Jarmo behendig de 14-1 binnen. Via een voorzet van de linkerkant van Tijmen  op Jesse, maakt Jesse de 15-1. Het laatste doelpunt wordt gemaakt door Daan, na een pass van Tijmen.