Excelsior'31 en Barendrecht delen de punten (0-0) (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 en Barendrecht delen de punten (0-0) (samenvatting geplaatst!)

Excelsior'31 en Barendrecht delen de punten (0-0) (samenvatting geplaatst!)

Klik hier voor een slideshow van de foto's van Elena Jarova

Klik hier voor 63 foto's (copyright
www.excelsior31.nl)



Voor aanvang van het duel tegen Barendrecht werd een drietal nieuwe Gouden Top Supportleden verwelkomt, bij Excelsior'31. Om precies te zijn La Piazza, Drukkerij Roelofs en Houtplus. Op de foto, van links naar rechts de heer en mevrouw Citgez (La Piazza), Bert Potman (Drukkerij Roelofs), Ab Dennekamp (Sponsorcommissie Excelsior'31)  Wim Zandvoort (Houtplus), Pieter Oosthoek en Herman Pijffers (Sponsorcommissie Excelsior'31).



Foto: Elena Jarova

Klik op de TV (rechts) voor de samenvatting van dit duel, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.



Stas Rotmensen en Renze Goorman (rechts); foto Elena Jarova



Excelsior'31 - Barendrecht 0-0
Opstelling Excelsior’31:
Arjan Kok, Kevin Siemelink (37. Michel Gerritsen Mulkes), John Lubbers, Niek Davina, Andreas David, Dennis Rosink, Amanuel Isa, Nigel Michels, Gradus Hempenius (88. Gerald ten Hove), Bunyamin Özkök (72. Robert Wilens) en Karim Chengachi



Opstelling Barendrecht:
Robbert van de Velde, David Almeida, Stanley Husen (64. Peter de Lange), Mark van den Boogaart, Ramon Salas, Erik de Kruijk, Mathijs Tabbers, Perry van Eijken, Jorzolino Falkenstein (68. Reinhard Breinburg), Yoeri Rombouts en Christian Opschoor



Scheidsrechter: dhr. Van Gijzen
Gele kaart: geen 
Rode kaart: geen
Toeschouwers: 800



Excelsior’31 en Barendrecht kunnen geen potten breken (0-0)
RIJSSEN – Excelsior’31 heeft de euforie van de doordeweekse, historische overwinning op Harkemase Boys (sinds 1966 werd op ‘De Bosk’ niet meer gewonnen) vanmiddag geen vervolg kunnen geven, tegen Barendrecht. Wanneer het afscheid van aanvaller Christian Cicek (foto), die naar FC Zwolle vertrekt, het hoogtepunt van de middag is, dan zegt dat alles over 90 minuten Excelsior’31 – Barendrecht. Nota bene twee ploegen die amper 2 seizoenen geleden nog streden om de landstitel, bij de zaterdagamateurs. 



Natuurlijk zal de voor september vrij ongewone, verzengende hitte een zekere rol hebben gespeeld in het haperen van de vloeiende combinaties, aan weerszijden. Maar toch. Wat beide teams – met name in de voorste linie – vanmiddag te bieden hadden was niet zelden uiterst voorspelbaar en bij vlagen misschien wel als Topklasse onwaardig te bestempelen.

Beide teams kregen na 90 minuten bloed, zweet en tranen uiteindelijk wat ze verdienden: één schamel punt, voor de moeite. 



Excelsior scoort niet
Bron: klik hier
RIJSSEN - Excelsior ’31 kon in het vierde duel dit seizoen niet imponeren. De kansen tegen Barendrecht waren schaars en er werd niet gescoord: 0-0.De Rijssense topklasser, zonder de geblesseerde Maurice Bartelds en de naar FC Zwolle vertrokken Christian Cicek, opende slap op het warme sportpark de Koerbelt. Isa en Özkök (na een knappe actie) deelden wat speldenprikjes uit. Kort voor rust moest Kevin Siemelink geblesseerd het veld verlaten.

Ook na de pauze was de ploeg van Dennis Demmers niet scherp genoeg. Wel vielen er meer kansen te noteren. In de slotfase schroefde de thuisploeg de druk toch nog wat op. Karin Chengachi zag een schot net over gaan en ook John Lubbers en Dennis Rosink probeerden het met kopballen.

Klik hier voor de foto's van Erik Pasman.

 

Kalender icoon zaterdag 3 september 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers