Noordwijk genadig voor pover Excelsior'31 (2-0) (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Noordwijk genadig voor pover Excelsior'31 (2-0) (samenvatting geplaatst!)

Klik op de TV (rechts) voor een samenvatting van deze wedstrijd, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Klik hier voor een reactie van Dennis Demmers, op Radio 350 (vanaf 45.00 min)

Excelsior '31 ten onder in Noordwijk
Bron: klik hier
NOORDWIJK - Excelsior '31 kon niet imponeren in en tegen Noordwijk. De Rijssense topklasser verloor met 2-0. Noordwijk was vooral voor rust veel gevaarlijker dan de bezoekers en had het betere van het spel. John Lubbers ging na ruim een half uur spelen de fout in: 1-0. In de rust wisselde trainer Dennis Demmers twee maal en Excelsior oogde in de tweede helft iets scherper. Verder dan een bal op de paal kwamen de Rijssenaren echter niet.

Noordwijk kreeg nog altijd de betere kansen en zag dat in de slotfase beloond met nog een treffer. Excelsior blijft daardoor steken op zeven punten na vijf duels.

Noordwijk – Excelsior ’31 2-0 (1-0). 32. Leonard 1-0, Faouzi 2-0
.
Opstelling  Excelsior'31:
Kok, Siemelink, Lubbers, Davina, David (46. Bartelds), Isa, Michels, Rosink, Hempenius (46. Gerritsen Mulkes), Chengachi, Wilens (68. Özkök).

Excelsior'31 coach Dennis Demmers, op de regionale radio RTV Oost: 'Het was met name voor rust beschamend, wat we op de mat legden. Noordwijk had bij rust zomaar 3 of 4-0 kunnen voorstaan. Ongelofelijk! Na rust herpakten we ons enigszins, maar werden zelden gevaarlijk...'