Grote Clubactie van start: verdien geld voor je club!

Foto bij Grote Clubactie van start: verdien geld voor je club!

Grote Clubactie van start: verdien geld voor je club!

Beste Excelsior’31 jeugdspeler, - leider en  -trainer,

De intekenlijsten voor de Grote Clubactie zijn inmiddels uitgedeeld. De Grote Clubactie is van groot belang voor de jeugd van Excelsior. De opbrengst van ieder verkocht lot (maar liefst € 3,00) komt direct ten goede aan de jeugd van Excelsior´31.

Het geld wordt onder andere beschikbaar gesteld voor activiteiten, trainingsmaterialen, het huren van een sporthal in de winterperiode, een bijdrage aan een kampioenschap enz. Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer geld er beschikbaar komt voor de jeugd. Vertel dit ook aan jullie spelers!

Om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk loten worden verkocht zijn er ook dit jaar weer prijzen voor de drie spelers die de meeste loten verkopen. Daarnaast kunnen de teams, waarvan de spelers gezamenlijk veel loten verkopen, aan het einde van dit seizoen een bijdrage vragen.

Bijvoorbeeld om het seizoen op een leuke manier af te sluiten of een activiteit in de winterstop te organiseren (zwemmen, kanotocht, huren van een sporthal enz.)

Nog enkele belangrijke spelregels:
• De spelers kunnen vanaf vandaag met de intekenlijsten op pad.
• De loten kosten € 3,00 per stuk.
• De lijsten dienen uiterlijk zaterdag 15 oktober 2011 weer ingeleverd te worden bij de leider. De leider verzamelt de lijsten en levert deze in bij mij (of bij de hoofdleider of bij iemand van het jeugdbestuur).
• Pas het geld in ontvangst nemen als de loten worden afgeleverd! Dus niet op de dag dat er wordt ingetekend voor één of meerdere loten.
• De trekking van de loterij is op 24 november 2011.

Succes met de verkoop!

Jan Busscher, jeugdvoorzitter Excelsior’31.

Kalender icoon donderdag 15 september 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers