Foto bij Ongeïnspireerd Excelsior’31 kan ook tegen 2e klasser TVC’28 geen potten breken (1-1)

RIJSSEN – Excelsior’31 heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen zondag 2e klasser TVC’28 met 1-1 gelijk gespeeld. De doffe dreun die de Rijssenaren zaterdag bij Noordwijk voor de kiezen kreeg, is ogenschijnlijk nog niet (volledig) verwerkt.

Immers, 90 minuten lang creëerde Excelsior’31 maar zelden een doelrijpe kans. Sterker nog, na 6 minuten namen de bezoekers brutaalweg de leiding, door de numero 10. Vijf minuten later schoot Robert Wilens Excelsior’31 naar 1-1, na een fraaie steekpass van Gradus Hempenius.

Dat was het dan ook wel zo ongeveer. Het moet gezegd, verdedigend gaf Excelsior’31 (met name na rust) bar weinig (meer) weg.

Na het vertrek van Cicek naar FC Zwolle is overduidelijk de angel uit de aanval van de rood/witten. Met het oog op de twee sleutelduels van de komende 7 dagen (competitieduel, thuis tegen FC Lisse) en het KNVB bekerduel tegen BVO Excelsior) is er daarom werk aan de winkel voor coach Demmers en zijn selectie.

Excelsior’31 startte vanavond met de volgende spelers:
Kok, Siemelink, Lubbers, Bartelds, Borghuis, Davina, Isa, Hempenius, Michels, Chengachi en Wilens

In de rust werden Kok vervangen door Kampjes. Gerritsen Mulkes kreeg na rust eveneens speeltijd. .

In de 65e minuut werd er een blik los getrokken en maar liefst 8 spelers vervangen. Alleen Kampjes, Bartelds en Gerritsen Mulkes bleven staan.

In het veld kwamen: Eilyo, Özkök, David, Oosthoek, Rahajaan, Rosink, Wilbers en Ten Hove