Aftrap voetbalplaatjes album Plusmarkt Ter Maat

Foto bij Aftrap voetbalplaatjes album Plusmarkt Ter Maat

Aftrap voetbalplaatjes album Plusmarkt Ter Maat



v.l.n.r. Otto ter Maat, Jannie Nijhof en Jan van Brussel

RIJSSEN – Vandaag zijn de eerste exemplaren van het verzamelalbum van de Voetbalplaatsjes actie van de Plusmarkt uitgereikt aan Jannie Nijhof, voorzitter van de activiteitencommissie.  Jan van Brussel, coördinator van de actie en de spelertjes van Excelsior '31 E12 ontvingen hun exemplaar uit handen van de eigenaar van de Rijssense vestiging van de Plusmarkt, Otto ter Maat.

Vanaf maandag 10 oktober (tot begin december) krijg je bij aankoop van elke 10 euro aan boodschappen een zakje met 6 plaatjes. In totaal moeten er 600 plaatjes gespaard worden om het album vol te krijgen.

Degene die dit als eerste voor elkaar weet te krijgen kan zich melden via de mail bij Jan van Brussel (email: jvanbrussel@hotmail.com) en ontvangt hiervoor een door de spelers van het Nederlandse elftal gesigneerde bal.

Ook zit er in èèn van de zakjes een gouden bal. Heb JIJ die? Dan win je vier kaarten voor een thuiswedstrijd of een trip met de spelersbus van het Nederlands elftal. Laat je als VIP naar je eigen uitwedstrijd vervoeren.

Zaterdag 15 oktober, tijdens de thuiswedstrijd van ons 1e tegen IJsselmeervogels,  kan iedereen die op de foto gekomen is een gratis album in ontvangst nemen, bij de promotiekraam van de Activiteiten Commissie van Excelsior’31.

Kalender icoon dinsdag 11 oktober 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers